31 Октомври, 2021 18:57 2 474 21

Стойчо Младенов: Извинявам се на феновете, но 15 футболисти са крайно недостатъчни

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • локомотив пловдив

Използваме 14-15 играчи, правим минимални ротации, защото нямаме класата да правим повече

 Стойчо Младенов: Извинявам се на феновете, но 15 футболисти са крайно недостатъчни - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отдаде загубата от Локомотив Пловдив с 1:3 на голямата умора, натрупана в неговия състав през последните два месеца. Специалистът сподели, че работи с доста ограничен състав от играчи и няма как да дава почивка на основни състезатели.

„Искам да се извиня на феновете за загубата. От 3 месеца съм тук, играем по два мача на седмица и това се отрази. Има умора, действахме бавно. Те бяха по-свежи и напористи, ние – тромави. Това беше разликата. Те играха във вторник, ние -четвъртък.

„Искахме да вкараме свежест и стабилност през второто полувреме. Голът обаче беше твърде малко, за да се справим с разликата от три гола. Отдавам спадът на физическа умора. Ние използваме 14-15 играчи, правим минимални ротации, защото нямаме класата да правим повече. Излиза един Мазику и сме затруднени със заместника.

„Нямам никакви списъци. Имаме ядро, над което трябва да надграждаме и ще се опитаме да го правим във всеки трансферен прозорец. Няма маловажни мачове за нас. Тия 14-15 играчи са крайно недостатъчни, за да сме конкурентноспособни. Аплодирам тези момчета, защото те издържаха 3 месеца на ритъма четвърттък – неделя, но няма как да си на необходимото ниво с толкова ограничен ресурс. Не сме машини“, завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    26 3 Отговор
    Добре ,4е е 4ерното тото ,защото само то крепи вси4ките цървуланци . Жалко за овце-те които залагат ,и им вземат парите !
  • 2 Последния Софиянец

    30 3 Отговор
    Щом 15 са му малко да пусне на терена 20.Ама дали ще помогне?
  • 3 гост

    34 6 Отговор
    Започна реването и оправданията, запазена марка на Трою Ц......А ха хаа.
  • 4 Малий

    23 5 Отговор
    Тройчо ше едоса полу ръста и ше му фърлят боба.Път ше му се падне ,най вероятно.
  • 5 БСП на Бунището

    29 4 Отговор
    Тройчо го отнесли пак с Три гола и риве....
  • 6 ГЕРЕН

    26 6 Отговор
    НА ФУТБОЛ ВИ БИХА. НЕ ЗНАЯ КОИ
    ОТ АГИТКИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ СЧУПЕНИ ГЛАВИ?!??. "АРМЕЙЦИТЕ"
    БЯХА ДО ТУК. ЧУЖДИ СЪС ГОЛЕМИ
    ЗАПЛАТИ А КУЦИ КОНЕ. ШАМПИОНИ ЩЕЛИ ДА БЪДАТ?!!!!??.
  • 7 Стойчо

    27 2 Отговор
    За малко да ми викате четворчо, но аз съм съгласен и на тройчо
  • 8 Викам

    23 2 Отговор
    До нова година шъ изкара ли Троичо ???
  • 9 Само Локо Е

    15 3 Отговор
    Е...хме ЛИТЕКС в г..за
  • 10 Мимчят

    23 2 Отговор
    Стройчо,Стройчо,най накрая ви разкриха.Веднъж стомна за вода,два пъти,на третия се чупи.Не се оправдавай,като ученичка със странични неща,ако не се оплакваш от съдиите,то не беше заговори директиви незнам какво.Потърси вината в себе си,щото скоро ще ти истине топлото и скъпо платено местенце...
  • 11 ДробСърма

    21 1 Отговор
    350 000 Евро са само заплатите на първия отбор на Тиретата, а Локо Пд с 4 пъти по-ниски заплати ги направиха за смях! Тройчо, защо не можеш да работиш с 4-5 БЪЛГАРСКИ ИГРАЧИ? Как наемници и африканци да знаят за кой отбор играят? Сега Стойчо пари за селекция искаш, а шампион след 2-3 години! А, не може ли обратното? Шампион с 10 млн.евро бюджет и баба ми може да стане… Срам!
  • 12 Боби Миайлоф

    17 2 Отговор
    Честита, титла! Успех в Луганск, тирета!
  • 13 Левскар

    12 1 Отговор
    Боби Михайлов е виновен😊😊😊. Уморени биле, не не са Стойчо и ти много добре знаеш. Просто ги мързи да бягат, за тези пари толкова. Бойкотираха Пената щото искаше да ги стегне, сега отидоха в Банско, Стойчо ги напъна малко да бягат и бойкот. Срамна работа, тези играчи могат много повече, но ги мързи дошли са тука да си почиват и да вземат прилични пари.
  • 14 Другия с коня

    11 3 Отговор
    Голяма пуКа е тоя Тройчо...Ми бъди Мъж бе..Поеми го и не риви....Ама как да е.мъж,като не е ходил в казарма и докато другите му набори набиват крак на плаца,той рита топка....
  • 15 питанка

    12 2 Отговор
    Тройчо 5ков, разкрий в прав текст за заговора срещу ЦСКА, кой пак се подигра с труда на момчетата и с името на отбора, съдията некадърник и интригантите от БФС начело с Боби Михайлов, дето измислиха ново първенство, за да вкарат три отбора с едно тире ли...? Не очаквах и от Локо такава безмилостна постъпка.
  • 16 един от многото

    3 1 Отговор
    Не ставаш Тройчо , това е истината!
  • 17 Доуточнение

    6 1 Отговор
    В период на чистене на анаболи са , и за това сега не могат да тичат. Само споко за следващият важен мач в Европа ще хапнат , че тичат сякаш са с турбо на зад ни ка.
  • 18 Гуциту

    5 1 Отговор
    Пак мрънка, пак се прави на онеправдан и в безизходица. Дойде един сплотен и организиран според ситуацията, отбор и ни разнесе като дива....блажен вестник!
  • 19 Бфс

    1 4 Отговор
    Мача за купата твърдо за ЦСКА
  • 20 Аламинут

    5 0 Отговор
    Ако,бях заложил 1/3,сигурно повече
    нямаше да ходя на работа.Няма ги
    хартиените залагания,другите не им
    разбирам.Божкоов,Борисоов ,защо ме
    правите беден???
  • 21 дежавю

    3 0 Отговор
    Този несретник все се появява в отбора, говори едни големи приказки, постига една посредствена игра и винаги пада с по 2-3 гола във важните мачове. Накрая се отказва, че отборът е в десета глуха, а тройчо е гушнал поредните пачки.
    Колко трябва да си кух да повтаряш една и съща грешка?