Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 10:27 2 236 14

Дългът на Левски към футболист по-голям от този към Хубчев

  • насиру мохамед-
  • левски-
  • петър хубчев

Към днешна дата се водят преговори с Насиру с идеята африканецът да отстъпи от парите, които клубът му дължи

Дългът на Левски към футболист по-голям от този към Хубчев - 1
Снимка: БГНЕС

Дългът към Петър Хубчев и асистентите му не е единственият голям разход, който Левски трябва да направи до края на годината. Клубът беше осъден и от бившия си футболист Насиру Мохамед. Ганаецът си тръгна през април по вина на клуба, след като Левски му дължеше повече от три заплати. До изтичането на договора му оставаше повече от година, а месечното възнаграждение на африканеца по неофициални данни е било впечатляващите 23 000 евро!

Според запознати дългът към Мохамед е по-голям от този към Хубчев и асистентите му, пише "Мач Телеграф".

Към днешна дата се водят преговори с Насиру с идеята африканецът да отстъпи от парите, които клубът му дължи. В разговорите участват и спонсорите от "Палмс Бет".

В същото време играчът се лекува от сериозна травма в коляното, която го извади от терените за поне шест месеца. Крилото не е играл за своя Хекен от началото на август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    3 7 Отговор
    Павел Ковачев като чуе че Левски ще трябва да дава пари и получава ере кц ия ще се задави от радост че може да фалираме. Е да ама не делото още не е минало тепърва предстои ако изобщо има такова преди да се разберат.
  • 2 Иван Грозни

    12 2 Отговор
    Къде са верните привъженици? Давайте пари на ръководството/от тарикати/и се надявайте да имаме свестен отбор. Къде отиват парите на хилядите спонсори? Този отбор нямаше късмет на съвестни ръководители.

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Павел Колев

    5 3 Отговор
    Аз подписах договора с Насиру, с Алар, с Мазурек, с още 4-5 отровни ментета и най-вече с Хубчев и екипа му! По мое време Божков даваше 1 млн.лв./месечно за заплати. Имах двама прокуристи, но пак се справих добре - сега още ми капе мед и % от всеки, който има да взима пари от Левски! Ей, за това съм най-учен, най-можещ и най-кадърен ръководител във футбола! Каквото другите правят с 120 хил.лв./месечно - аз правя същото с 1,2 млн.лв./месечно и % -та ми не спира! А, къде е Божков? А прокуристите му?

    Коментиран от #5

  • 4 ГЕРЕН

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Грозни":

    ГРОЗНИ ИВАНЕ. ТОВА КОЕТО ТИ ПИШЕШ АЗ ГО ГОВОРЯ ОТ ГОДИНА.
    СПОНСОРИ ПРОДАДЕНИ ИГРАЧИ ФЕНОВЕ И ПАК ДЪЛГОВЕ. НЕ РАБОТЯТ ПРАВИЛНО ИЛИ СМУЧАТ.
    КАЗВАМ :КОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА АУТ. ТОЗИ СПОНСОР КАТО ВИДИ ЩО Е И ТОЙ ЩЕ ИЗБЕГА.

    Коментиран от #7, #9

  • 5 Младеша

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Павел Колев":

    Прав е “господин Мразя Истината” - Павел Колев! Само е забравил да се похвали, че говори 6-7 езика: английски, немски, френски, италиански, испански, руски и сръбо-хърватски… Много лъжеше, но и доста открадна, евалла!
  • 6 Ало НАП

    6 1 Отговор
    спите ли в Подуене ?

    Коментиран от #10

  • 7 Е той

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРЕН":

    щото тоя спонсор си е заврял едикое си в едищоси та не знаел…
  • 8 Не е верно

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Грозни":

    Госин Раев и Тити папатков са сериозни бизнесдами!
  • 9 Пари

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРЕН":

    Кви спонсори бе червена петолъчка??? Ти знаеш ли колко струва издръжката на отбора за един месец? Знаеш ли само колко са лихвите които се трупат от дълговете? Феновете правят каквото могат да покриваме текущи задължения ама 500 000 как се събират от фенове и то само за Хубчев. Приказвате глупости имаме някакви малки спонсорчета дето я дават 100 000 на година я не като не броим палмите това са издръжка за 1 месец. Палмите колкото и да дават
    дължим на Хубчев, Насиру, НАП парите не стигат Васил Божков и Павел Колев много ни дръпнаха назад. Да са живи и здрави щото и Божков не е съвсем виновен той ни пое насила и си тръгна насила.

    Коментиран от #13

  • 10 Левски 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ало НАП":

    И веднага да се провери как Литекс - Етрополе дойдоха в Софшя и къде са 20 и нясолко млн. де то Стоичков и Ганчев не платиха , а ФАЛИРАХА един отбор.

    Коментиран от #11

  • 11 Стоичков

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    Фалита си е дело на Стоичков, в случаят Ганчев е с чисти ръце по документи. Фактите са че преди фалита акциите бяха на Стоичков както сега при Левски са на Сираков. Стоичков реши да фалира отбора защото Ганчев каза ще помагам, но на чисто без задължения. Така че Стоичков подаде молба в съда за изпадане на АДто в несъстоятелност и Стойчков го отписа от търговският регистър. Това е Стоичков уби ЦСКА а Ганчев е един тарикат бизнесмен на който Стоичков му върза, но вината за фалита е на Стоичков. Затова е странно как всички ЦСКАри плюят Костадинов, Пенев, Лечков а не казват нищо за убиеца им. Също нищо не казват къде беше Бербатов като фалираха ЦСКА той каза ли нещо припомнете ми?

    Коментиран от #12

  • 12 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Стоичков":

    Каза , каза тези милиони фенове вместо да си защитят отбора те започнаха да викат за друг отбор. Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора.
  • 13 ГЕРЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пари":

    А КАЖИ ЩО ПРАВИ НАСИТО ЩЕ СТАНАТ 2 ГОД?!???. ПРЕЗ СКАЧА
    ОТ КЛОН НА КЛОН. АМА НЕ Е ПТИЧКА. ЩЕ ПАДНЕ. А ЗА ЛЕВСКАР СЪМ ОТ 1966 ГОД. МИЛО МИ Е...
    КАКВИ МАЧОВЕ СМЕ ГЛЕДАЛИ ТОГАВА УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ. УЖ ТОГАВА УПРАВНИЦИТЕ БИЛИ
    ТЪПИ СЕДЯНИ.......
  • 14 Легендата

    3 0 Отговор
    Наско Сираков е символично собственик на мажоритарния пакет акции на Левски. Каза го 100 пъти: намерете по-добър, по-богат и по-мотивиран собственик, който ДА ГАРАНТИРА ДЪЛГОСРОЧНО бъдещето на клуба и веднага му прехвърлям акциите! До тук няма такъв кандидат. Само ТСБ, НКП и СЗ врякат, че щели да намерят пари, но със “Сдружение”, което даже не могат да регистрират! Кой ще им даде 20 лв. на тези пиявици на Бойко!? Никой. Сираков е да сега единствената алтернатива. Като го питаха, дали ще фалира Левски - отговора му беше:”САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ”!