Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 14:58 1 194 1

Фабио Капело: Каза на Алегри да не се завръща в Ювентус, защото ще се превърне в изкупителна жертва

  • фабио капело-
  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • серия а

Играчите просто не правят това, което трябва

Фабио Капело: Каза на Алегри да не се завръща в Ювентус, защото ще се превърне в изкупителна жертва - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на италианския футбол Фабио Капело заяви, че е посъветвал Масимилиано Алегри да не се завръща в Ювентус през това лято, защото е знаел, че ще се превърне в изкупителна жертва за слабото представяне на тима. “Старата госпожа” е в серия от две поредни загуби в първенството и общо три срещи без победа. Това ги остави на 9-о място в класирането на цели 16 точки от водачите Наполи и Милан.

“Казах му да не се завръща в Ювентус, защото ще се превърне в изкупителна жертва за всички проблеми. Тимът има ДНК-а на победител, но това не се вижда в момента. Играчите просто не правят това, което трябва. Всички си мислят, че това е по вина на треньора, но нещата не стоят така, не е лесно да промениш ситуацията”, заяви бившият наставник на “старата госпожа”, с която той спечели две титли в двата си сезона в Торино.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    Фабио Капело: КазаХ на Алегри....