Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 09:34 1 890 4

Осем вълнуващи мача в Шампионската лига днес

  • шампионска лига-
  • футбол

Очаква се няколко отбора да се класират при победа още днес за осминафиналите

Осем вълнуващи мача в Шампионската лига днес - 1
Снимка: БГНЕС

Тази вечер ще се изиграят 8 мача от четвъртия кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Очаква се няколко отбора да се класират при победа още днес за осминафиналите.

В група "Е" това може да направи Байерн Мюнхен при победа над Бенфика на "Алианц Арена". Барселона обаче има само 3 точки и гостуването на Динамо Киев е от изключително важно значение за каталунците.

В група "F" на Манчестър Юнайтед предстои тежка визита на Аталанта, а Йънг Бойс ще гостува на Виляреал. Разликите между 4-те отбора са малки и всеки от тях най надежди за класиране на осминафиналите.

В група "G" лидерът РБ Залцбург гостува на Волфсбург и при победа ще е почти сигурен осминафиналист, но "вълците" също ще гонят задължителен успех. Севиля, който има три равенства до момента, посреща Лил.

В група "Н" Ювентус посреща Зенит и при победа ще си гарантира място в директните елиминации. Челси гостува на Малмьо в преследване на трите точки, които ще му осигурят най-малко второто място.

Група "Е"
22:00 Динамо Киев - Барселона
22:00 Бенфика - Байерн Мюнхен

Група "F"
22:00 Аталанта - Манчестър Юнайтед
22:00 Виляреал - Йънг Бойс

Група "G"
19:45 Волфсбург - РБ Залцбург
22:00 Севиля - Лил

Група "Н"
22:00 Ювентус - Зенит
19:45 Малмьо - Челси


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 1 Отговор
    а, челси са от 8 без 15! много хубаво, гледането на мача няма да ми нарушава ритуалите. знаете как е - "из чашки запотевшей щастливое питьё"... и нещо на 33 1/3 оборота... ;)

    Коментиран от #2

  • 2 пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    "счастливое", да ге! стават грешки, както казал таралежът! ;)

    Коментиран от #3

  • 3 Ха ха ха🤣

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "пешо":

    "Стават грешки", защото пенсията е от групата носталгии, които се самозаблуждават, че знаят руски, без да си дават сметка, че нивото им е "плажен руски". 2021 година е, кой идиот слуша лошокачествен звук от винил на стар грамофон!?! (Дядката просто се прави на интересен.)

    Коментиран от #4

  • 4 пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха ха🤣":

    чиче, не ми е работа да ти обяснявам тук. самият ти коментар е пример, ако не на друго, то за тежка неосведоменост. пояснявам, белким сФанеш:
    - през 2020 произведените грамофонни плочи за пръв път са повече от произведените компакт дискове;
    - счита се, не го твърдя само аз (потърси в нета michael fremer, примерно. ако си в състояние да мецнеш барем една дума на английски), че музиката звучи най-добре, когато се слуша от грамофон. моят грамофон е приличен (clearaudio), не се оплаквам, но съм някъде в долната половина на хранителната верига. без да коментирам останалата част от уредбата;
    - за възрастта - доста си се поизхвърлил, като едно нещо на мокър пясък.
    толкова с поясненията. аре, у лево!