2 Ноември, 2021 14:31 1 243 11

Левски трети по най-слаба защита

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • защита

Феновете с надежда очакват отборът да започне да играе правилния футбол на Станимир Стоилов

Левски трети по най-слаба защита - 1
Снимка: БГНЕС

След избухването срещу Септември (Симитли) за Купата на България и разгромната победа със 7:0, Левски отново разочарова тотално при визитата си на Черно море. "Сините" не показаха нищо запомнящо се на "Тича" и загубиха с 0:1. Така пораженията им през сезона станаха 7. С повече са само Пирин, ФК ЦСКА 1948 и Царско село, които имат по 8. С най-малко загуби са Лудогорец и ЦСКА - по една.

Левски е с третата най-слаба защита. "Сините" допуснаха 21 гола. Тук първото място е за ФК ЦСКА 1948 с инкасирани 26 попадения, а Пирин получи 25. Левски дели третото място с Ботев (Враца).

Сега на отбора на Станимир Стоилов предстои столично дерби със Славия. В последните години "белите" често пъти бият "сините". Надеждата на феновете на тима от "Герена" е с течение на времето и тренировките, в които футболистите се раздават и работят здраво, Левски да започне да играе правилния футбол на Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Ковачев на ЛЕВСКИ скоро не са му варвали 5 гола , а на етрополското МЕНТЕ с ТИРЕ децата на Рома имнабутаха 5 , Георги Минчев от Локо Пд им набута 3 за 20 минути на сред ЕКО ТОЙ АРЕНА , а скоро ще има ново голово шоу.

    Коментиран от #3, #5, #9

  • 2 Мимч

    2 0 Отговор
    Значи напълно съм съгласен,че почти цялата защита на Левски,с изключение може би на последния дошъл Панамец е за бунището или най много за Розова долина Кз.,но не и за Левски.От там нататък по линии им трябват поне по двама по добри от сегашните.Тогава Левски може да претендира,че е истински Левски и да се бори за медали,иначе ,,Капут,,
  • 3 Мим

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Няма какво да гледаме на другите отбори какво и колко са им вкарали.Мен ме интересува на Левски колко са вкарали а това е много и не е нормално,за отбора на народа да играят такива некадърници...и да ни срамят..

    Коментиран от #4

  • 4 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мим":

    Тези голове са по времето на Найденов, Александров, Хубчев, Шелис. Сега с четворката Горанов, Кордоба, Зайков, Михайлович защитата е по стабилна.

    Коментиран от #6

  • 5 Бай Стою касапина

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Чудя се кога за последно са те вкарвали в психодиспансера. Крайно време е да те набутат отново там за известно време.

    Коментиран от #8

  • 6 Мим

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Тя е по стабилна,но имам големи резерви спрямо Горанов,Зайков и Михайлович,щото и те не са много стабилни...

    Коментиран от #7

  • 7 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мим":

    Все пак говорим за Левски през 2021 нали!!! Та ние бяхме пред фалит и все още сме на командно дишане, нека да бъдем по реалистични. Без пари толкова, този сезон е отписан като класиране по-важно е финансово да стъпим на крака и ако някое младо момче като Галчев и Кордоба се налижи супер.

    Коментиран от #10

  • 8 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Стою касапина":

    Какво не вярно съм написал , а за психодиспансер сте вие дето викате на Литекс - Етрополе името на отбор , който на 09 09 2016г ФАЛИРА.

    Коментиран от #11

  • 9 Подуямие

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    На Левски скоро не са им вкарвали 5 гола , защото не играе в европейските турнири ! Клатят ви само на местна почва.
  • 10 Мим

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    Хайде чул та господ,дано догодина сме корено различни от сега и да не ни косят,като сега...
  • 11 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Пет години да повтаряш едно и също и да не се усещаш? Ами наистина си за психото!