3 Ноември, 2021 08:30 1 465 1

Кейлъб Плант черпи вдъхновение от Флойд Мейуедър за мача си Канело Алварез

  • кейлъб плант-
  • канело алварес-
  • флойд мейуедър

Британецът е решен да нанесе едва втората загуба в кариерата на мексиканеца

Кейлъб Плант черпи вдъхновение от Флойд Мейуедър за мача си Канело Алварез - 1
Снимка: БГНЕС

Кейлъб Плант и Саул Канело Алварез излизат на 6 ноември в битка за обединяване на поясите на IBF, WBA, WBC и WBO и макар повечето специалисти да твърдят, че мексиканецът е безспорен фаворит, британецът все пак е носител на титлата на Международната боксова федерация и не бива да бъде подценяван. Той дори е решил да почерпи вдъхновение от единствения човек, нанесъл загуба до момента на Канело, и това е Флойд Мейуедър-младши.

Американецът през 2013 г. направи това, което никой преди или след него не е правил, а именно да надиграе Алварез на ринга. Той предприе контраатакуващ стил с отлична защита, за да измори противника, като в същото време вкара много повече точни удари.

Плант възнамерява да направи точно това, според Marca. Той все пак заяви пред изданието, че няма да издава тактическия си план, но е убеден, че съдията ще вдигне именно неговата ръка след последния гонг.

Видео в YouTube от една от тренировките на шампиона на IBF показва, че той работи по режима именно на Мейуедър, но дали ще успее да повтори представянето на един от най-великите в суперсредна категория, предстои да разберем.

Битката между Кейлъб Плант и Канело Алварез ще се проведе в Лас Вегас, а снощи мексиканецът пристигна пръв, за да се опита да се адаптира по-бързо от опонента си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е

    2 0 Отговор
    Британец бре ДениславчО, в две статии си го написал !!!!!