Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 14:43 873 1

Германската полиция подозира фенове на Аякс за инциденти в Дортмунд

  • фенове на аякс-
  • аякс-
  • шампионската лига-
  • борусия дортмунд

Полицията призова феновете с туийт да престанат да буйстват, да спазват правилата за поведение и да следват инструкциите, иначе срещу тях може да бъде използвана физическа сила

Германската полиция подозира фенове на Аякс за инциденти в Дортмунд - 1

Германската полиция подозира фенове на Аякс Амстердам в замеряне на служители на реда с бутилки преди мача от Шампионската лига по футбол срещу Борусия Дортмунд, пише ДПА.

Полицията призова феновете с туийт да престанат да буйстват, да спазват правилата за поведение и да следват инструкциите, иначе срещу тях може да бъде използвана физическа сила. Всъщност, няколко привърженици на нидерландците вече бяха задържани, след като възпламениха пиротехника в центъра на града и в метрото.

"Притежанието и възпламеняването на пиротехника е забранено в Германия. Това правило важи както за стадионите, така и за обществените места", гласи туийтът на нидерландски.

Европейската футболна асоциация УЕФА също заяви, че ще разследва инцидентите преди мача, завършил с победа с 3:1 за Аякс на "Сигнал Идуна Парк".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    0 0 Отговор
    не е мятал банани по терена, никой не е намеквал нищо за сексуалната ориентация на съдията... къде е проблемът?