Last news in Fakti

29 Март, 2013 14:55 1 132 0

Дръпнаха шалтера на "Българска армия"

  • цска-
  • българска армия-
  • ток
Дръпнаха шалтера на "Българска армия" - 1
Снимка: БГНЕС

Токът на стадион "Българска армия" бе спрян вчера с помощта на полиция, предаде "Меридиан Мач". Хората на ЧЕЗ пристигнали рано сутринта в Борисовата градина с четири коли, като с тях е дошла и една патрулка. Те дръпнали шалтера на съоръжението заради неизплатени сметки в размер на 30 600 лева.

"Червените" не са си плащали тока в продължение на пет месеца и именно това е принудило служителите на ЧЕЗ да спрат електроподаването на стадиона. Това обаче е довело до спешна намеса на собственика Димитър Борисов, който е извадил документ, че част от сумата е платена вчера, а останалата е разсрочена. Така по-късно през деня токът на "Армията" отново бе пуснат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА