Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 14:46 2 318 4

Фалшиви сертификати оставиха Левски без част от агитката

  • левски-
  • фенове-
  • славия-
  • зелен сертификат

Други пък явно бяха дали положителни резултати при тестването в поставената за целта подвижна лаборатория на стадион "Славия"

Фалшиви сертификати оставиха Левски без част от агитката - 1
Снимка: fakti.bg

Левски остана без сериозна част от агитката си за дербито със Славия. Причината затова е, че запалянковците пробваха да финтират охраната с фалшиви сертификати, пише "Мач Телеграф".

На "Овча купел" обаче бяха взели мерки да няма измамници на трибуните. За целта бяха проверявани и личните карти за запалянковците освен сертификатите им.

Други пък явно бяха дали положителни резултати при тестването в поставената за целта подвижна лаборатория на стадион "Славия".

Феновете дълго време стояха извън стадиона с надеждата, че все пак ще влязат на трибуните, но в крайна сметка това не се случи и трябваше да търсят друго място, където да гледат мача.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свидетел

    7 6 Отговор
    Абсолютно измислена статия, но спортния екип на този сайт е ултра оранжади! Нито един фен не остана извън стадиона, освен тези без сертификат и без тест. Имаше група от 10 души, които до последно си мислеха, че ще ги пуснат, ослушваха се и не влязоха.
  • 2 Алито от София

    1 1 Отговор
    Защо лъжат тези журналя, всички бяха сертифицирани как требе, а тези който останаха вън бяха много надрусани с лепило, тези къде влязоха, бяха по малко можеха да се крепят на краци, но пък много се изгориха от пожара който направиха, изобщо поредната наркоманска история, нещо обикновено у сектор БЕЕЕЕЕЕЕ
  • 3 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Червеното журналистче от сайтчето много го е яд, че на мачовете на оранжев ходят по 100 човека. Даже и тройчо-петьо хвали публиката на Левски. Ей алооо журналистчето, когато посетиш мач на вашето отборче с повече от 100 човека тогава коментирай другите отбори.
  • 4 кУмУнист

    1 3 Отговор
    Тая оранжева подметка ,която се мисли за журналист ще го нанижа на любовната ми писалка.