Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 19:00 1 554 0

Капитанът на Лудогорец е аут до пролетта след операция на глезена

  • антон недялков-
  • лудогорец

„Орлите“ са без най-важния си защитник от септември насам

Капитанът на Лудогорец е аут до пролетта след операция на глезена - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков е претърпял успешна операция на глезена в Португалия, научихме от официалния сайт на „орлите“.

Защитникът получи контузия в гостуването на Мидтиланд в Лига Европа през септември и от тогава се бори с нея, за да възстанови реда в отбраната на тима си.

Недялков е бил опериран от проф. Ешпегейра Мендеш, който е лекувал звезди от ранга на Кристияно Роналдо, Лионел Меси, Върджил ван Дайк и Робин ван Перси.

Намесата му е имала за цел да предотврати евентуалното развитие на контузията в хронична, но все пак е препоръчал българският национал да остане извън терените поне още 2 месеца.

От лагера на Лудогорец смятат, че ще могат да разчитат на Антон Недялков през пролетния полусезон, като целта е той да се включи активно в зимната подготовка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА