Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 21:30 1 105 0

Селекционерът на Дания категорично отказа на Астън Вила

  • каспер хюлманд-
  • дания-
  • астън вила-
  • дийн смит

Той е убеден в потенциала на своя проект

Селекционерът на Дания категорично отказа на Астън Вила - 1
Снимка: БГНЕС

Астън Вила ще се наложи да търси другаде своя нов старши-треньор, след като националният селекционер на Дания - Каспер Хюлманд, официално обяви, че няма намерение да мърда от мястото си, научихме от Daily Mail.

Щастлив съм да бъда национален треньор на Дания и няма да ходя никъде другаде. Едва започнах тук и в момента сме в процес да разберем на какво е способен този отбор“, каза Хюлманд.

По-рано Вила уволни Дийн Смит след незадоволителните резултати на тима от началото на сезона, а за мястото му се спрягат още Стивън Джерард, Роберто Мартинез и Томас Франк, според различните източници в Англия.

Дания достигна до полуфиналите на Евро 2020 през лятото, като дори може да се счита за ощетен в мача срещу домакините от Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА