Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 13:57 1 695 0

Договориха нов спонсор за Барселона

  • барселона-
  • спонсор-
  • ла лига

Сделката все още не е обявена официално, но се очаква да бъде с продължителност до лятото на 2022-а и опция за допълнителен сезон

Договориха нов спонсор за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона е постигнало договорка с финтех компанията Chiliz за нов спонсор на ръкава на фланелакта, съобщава вестник “Мундо Депортиво”.

Сделката все още не е обявена официално, но се очаква да бъде с продължителност до лятото на 2022-а и опция за допълнителен сезон. Chiliz е компания, която се занимава с технологии в света на спорта и е създател на платформите Fan Tokens и Socios.com, които вече са активно ползвани от феновете на клуба за връзка с тима и ръководството, дори и при взимането на важни решения. Двете страни започнаха партньорството си през февруари 2021-а година, когато подписаха първият си договор за партньорство, а сега то ще бъде разширено.

Тази спонсорска сделка трябва да запълни преднината, която бе оставена от Beko, които вече са спонсор единствено на тренировъчните екипи, за което плащатпо около 9 милиона евро на сезон. Източници на изданието съобщават, че договорите между Барселона и Chiliz са били подписани в четвъртък и петък, но официалното оповестяване е било отложено, за да не съвпадне с назначаването на Шави за нов треньор на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА