Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 14:31 1 386 1

Дани Алвеш може да се завърне в Барселона

  • дани алвеш-
  • барселона-
  • шави ернандес

Преговорите между 38-годишния Алвеш и ръководството на Барселона вече дори са стартирали

Дани Алвеш може да се завърне в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Завръщането на Шави Ернандес в Барселона, и то като треньор, е провокирало желанието на редица бивши играчи да се завърнат в редиците на "каталунците".

Сред тях е и бившият защитник на тима Даниел Алвеш, който в момента е без отбор, след като напусна бразилския Сао Пауло заради неизплатени заплати през септември.

Преговорите между 38-годишния Алвеш и ръководството на Барселона вече дори са стартирали, твърди журналистът Николо Шира.

Очакванията са в близките дни да има и среща между Алвеш и шефовете на Барселона, които ще възлагат на него да помогне на по-младите играчи в тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    2 3 Отговор
    В това ръководство са най-големите малоумници в света.