Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 19:30 1 737 1

Контузията на Георги Миланов е по-сериозна от очакваното

  • левски-
  • георги миланов

Плеймейкърът на Левски ще е извън игра поне до декември

Контузията на Георги Миланов е по-сериозна от очакваното - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-класните футболисти в настоящия състав на Мъри Стоилов - Георги Миланов, ще отсъства от терените по-дълго от очакваното, след като счупи пръст на дясната си ръка по време на победата над Славия през уикенда.

Плеймейкърът призна пред БНТ, че лекарите още не са му дали знак, че може да се завърне към игра и препоръчват да задържи гипса на ръката си още известно време.

29-годишният халф най-вероято няма да вземе участие в домакинството на Ботев Враца на 22 ноември и е под въпрос за гостуването на Арда Кърджали 5 дни по-късно. Надеждите са, че Стоилов ще разчита на него за столичното дерби с Царско село на 1 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вили вуцов

    3 4 Отговор
    АБЕ ТАКИВА ФУТБОЛИСТИ ВЪВ ВТОРАТА ЧАСТ НА КЛАСИРАНЕТО СА МЕНТЕ