Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 11:57 1 642 2

Обсъждат три различни локации за арена на сблъсъка между Усик и Антъни Джошуа

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • бокс

За Еди Хърн е много важно да се вдигне още повече летвата по организацията на двубоя заради големия спектакъл, който направиха Усик и Джошуа на последния си мач

Обсъждат три различни локации за арена на сблъсъка между Усик и Антъни Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърите на Олександър Усик и Антъни Джошуа обсъждат три различни локации за провеждане на реванша за титлите на WBA, WBO, IBF и IBO в професионалния бокс, обяви промоутърът на украинеца Олександър Красюк.

Британецът загуби титлите на WBA, WBO, IBF и IBO през септември на стадиона на Тотнъм в Лондон и е активирал клаузата за повторен двубой, който може да бъде проведен през март. За момента не е ясно обаче къде ще бъде той.

"Планираме да се срещнем с Еди Хърн (промоутър на Джошуа) през следващите две седмици и да обсъдим първите детайли за нов двубой между двамата. В предварителните ни планове има три опции за локация - Великобритания, Украйна и Близкия Изток. Надяваме се до края на 2021 да стигнем до окончателно решение", каза Красюк в интервю за "Скай Спортс".

За Еди Хърн е много важно да се вдигне още повече летвата по организацията на двубоя заради големия спектакъл, който направиха Усик и Джошуа на последния си мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kvy

    1 2 Отговор
    Е как бре, трябва задължително в Арена Армеец....символът на България!!!
  • 2 БръмчилкоФ

    1 1 Отговор
    Значи ще е нейде в пясъците на Саудитска Арабия...