Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 14:00 4 932 0

Ето кой ще е новият мениджър на Ман Юнайтед

  • брендън роджърс-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Бившият мениджър на Ливърпул в момента е фаворит на букмейкърите за това да наследи поставения под сериозен натиск Оле Гунар Солскяер

Ето кой ще е новият мениджър на Ман Юнайтед  - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед скоро може да се сдобие с нов мениджър в лицето на настоящия предводител на Лестър Брендън Роджърс, а ръководството на „червените дяволи“ е уверено, че именно северноирландецът ще бъде следващият наставник на отбора.

Бившият мениджър на Ливърпул в момента е фаворит на букмейкърите за това да наследи поставения под сериозен натиск Оле Гунар Солскяер. Вчера медиите в Англия писаха, че вече е само въпрос на време норвежецът да бъде уволнен.

„Daily Star“ твърди днес, че засега планът на шефовете на „червените дяволи“ е да оставят норвежеца до лятото. Оптимизмът относно привличането на Брендън Роджърс е продиктуван от клауза в неговия договор с Лестър. Тя гласи, че клубът не трябва да прави спънки на северноирландеца, ако водещ отбор, участващ в Шампионската лига, отправи предложение към него.

Самият Роджърс обаче не иска да напуска „лисиците“, но за него е ясно, че в Лестър трудно може да постигне нещо повече от това, което вече направи. Изданието добавя, че именно поради тази причина ще е почти невъзможно да откаже на Манчестър Юнайтед.

Твърди се още, че ръководството на „червените дяволи“ държи да назначи на поста британски мениджър.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА