11 Ноември, 2021 12:15 1 904 4

За да преподпише с Ман Юнайтед, Погба иска по-висока заплата от на Кристиано Роналдо

  • пол погба-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед

След като се завърна в клуба през лятото, португалецът излезе на върха в класацията по заплати на "Олд Трафорд"

За да преподпише с Ман Юнайтед, Погба иска по-висока заплата от на Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще поднови договора си с клуба, но само ако бъде изпълнено едно важно условие. Според „Екип“ французинът иска от ръководството да изпревари по заплата Кристиано Роналдо и да стане най-високоплатеният играч на "червените дяволи“. След като се завърна в клуба през лятото, португалецът излезе на върха в класацията по заплати на „Олд Трафорд“. В момента 36-годишната звезда получава по 480 000 паунда на седмица. Настоящото възнаграждение на Погба е 290 000.

Договорът на световния шампион изтича през лятото, а в началото на седмицата той се контузи по време на тренировка на националния отбор и се очаква да отсъства от игра около 10 седмици. След тази новина някои от изданията на Острова предположиха, че Погба може и да е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед, тъй като прогнозират, че нов договор така или иначе няма да бъде подписан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Тони

    1 7 Отговор
    Ами защо да не иска. Освен моментната форма са важни и годините. Договора се сключва за години напред.
  • 2 gost

    10 1 Отговор
    Роналдо от както пристигна, започна да бележи. Тоя Погба освена да иска пари, дали случйно няма да започне да показва някаква игра?!
  • 3 Jrj

    5 1 Отговор
    Най добре е за Юнайтед да махат тоя черен клоун,влачи се като флегма по терена!
  • 4 КАНАРА МАНЧО ПЛОВДИВЪ

    1 1 Отговор
    ДА СИ ОТИВА! НЯМА ГОЛ ТОЗИ СЕЗОН. РОНАЛДО ИМА 9 НЕМОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С НЕГО.АСИСТЕНЦИЯТА НЕ Е ГОЛ.ЛАКОМНИК ВЪН!