Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 12:05 2 244 1

Рой Кийн изригна срещу Магуайър: Сложил си ръцете зад ушите, а е позор за Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • рой кийн-
  • англия-
  • албания-
  • хари магуайър

Смята, че като сега вкара гол, ще накара критикуващите го да замлъкнат. Срамна работа!

Рой Кийн изригна срещу Магуайър: Сложил си ръцете зад ушите, а е позор за Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн не одобрява начина, по който настоящият капитан на тима Хари Магуайър изрази радостта си при гола си за Англия срещу Албания. В петък вечер защитникът се разписа за 1:0 в световната квалификация, след което сложи ръце зад ушите си, което може да се тълкува като призив да чуе критиците си. Магуайър е сред играчите на “червените дяволи”, които са обвинявани, че не са на ниво.

“Сложил си ръцете зад ушите. Все едно иска да запуши устите на критиците си, но мисля, че това е смущаващо”, заяви Кийн в студиото на ITV.

Рой Кийн изригна срещу Магуайър: Сложил си ръцете зад ушите, а е позор за Манчестър Юнайтед
Снимка: БГНЕС

“През последните месеци Магуайър е позор за Манчестър Юн - продължи ирландската легенда. - Смята, че като сега вкара гол, ще накара критикуващите го да замлъкнат. Срамна работа!”

Самият бранител обаче уточни, че начинът му на изразяване на радостта не бил насочен към никого. “Аз съм капитан на Юнайтед и, разбира се, ще търпя критики, когато нещата не вървят. Очаквам това”, заяви Магуайър.

Англичаните спечелиха двубоя на “Уембли” с 5:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 0 Отговор
    ...може да си капитан, но това не пречи да си слабак..