Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 14:30 957 0

Рамзи иска обратно в Англия, за да спаси мястото си в националния

  • аарън рамзи-
  • арсенал-
  • уелс-
  • ювентус

Плеймейкърът на Ювентус едва подушва терен в Италия

Рамзи иска обратно в Англия, за да спаси мястото си в националния - 1
Снимка: БГНЕС

Аарън Рамзи е твърдо решен да се завърне в Англия, за да не се окаже извън състава на Уелс за Мондиала в Катар след година, според Daily Mail.

30-годишният плеймейкър на Ювентус рядко попада сред избраниците на Масимилиано Алегри, а честите контузии не му помагат особено, за да смята, че позицията му в сметките на Роб Пейдж е сигурна.

Рамзи има още година и половина от договора си със „старата госпожа“, но колосалната заплата е повод от там да се замислят дори дали да не го освободят преждевременно.

В Италия се носи слух, че Жозе Моуриньо може да го приеме при себе си в Рома, но не е изключено да потегли обратно към „Острова“, за да се завърне в Арсенал или Саутхамптън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА