Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 14:07 1 604 6

Медии нападнаха Ивайло Петев след загубата от Украйна (ВИДЕО)

  • ивайло петев-
  • национален отбор-
  • босна и херцеговина-
  • украйна-
  • световни квалификации

Той определи представянето на тима под негово ръководство като "крачка напред" и обяви, че не трябва сам да дава оценка на работата си

Медии нападнаха Ивайло Петев след загубата от Украйна (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Със скандал може да приключи престоят на бившия треньор на националния отбор на България Ивайло Петев, който в момента е начело на Босна и Херцеговина.

Снощи тимът му загуби с 0:2 от Украйна в последната си световна квалификация, а в тима не беше звездата Миралем Пянич, изгонен от тима заради това, че беше заснет да се забавлява в нощен бар в събота вечер) преди друг мач на босненците - 1:3 от Финландия, след който стана ясно, че отборът му няма да се класира на Мондиала в Катар.

Местните медии нападнаха Петев заради изключването на звездата и попитаха защо Босна и Херцеговина не е играла с най-добрите си играчи, което българинът определи като изцяло свое решение.

На пресконференцията се чуха и въпроси за оставката на Петев, на които той не пожела да отговори и помоли журналистите да не са толкова негативни, при което започна спор в залата за пресконференции.

Той определи представянето на тима под негово ръководство като "крачка напред" и обяви, че не трябва сам да дава оценка на работата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сетре

    5 0 Отговор
    Боби Михайлов ще ги почерпи. За дискотеки по могат, но във футбола са като балерини-джендъри!Какъвто шефа такива и клакьорите!
  • 2 Някой

    5 3 Отговор
    Направо да го събличат и изхвърлят на улицата. Той знае какво да прав - има сходен опит в България.
  • 3 Реалист

    3 3 Отговор
    Мдааа, отне им известно време на босненците, но го разкриха що за некадърник е тоя!
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ БГ ФУТБОЛЕН ТРЕНЬОР - "ПО С ЕРКО" ПО СВЕТА !!! ПЪРВИ БЕ ВУЦОВ / ЛЕКА МУ ПРЪСТ / И СЛЕД НЕГО ТУК КУПЧИНКА ОТ ВАСИЛЕВ ...ТУК КУПЧИНКА ОТ БУРГАЗЛИЯ ... ТУК КУПЧИНКА ОТ -ВИЕ ГИ ЗНАЕТЕ ПО-ДОБРЕ /ГЕРМАНИЯ -ПОРТУГАЛИЯ Л.П. И Т.Н. / И НАКРАЯ ПЕТЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Ггрф

    0 1 Отговор
    Много си е добър човека, ще бъде добър треньор и в други отбори.
  • 6 То е ясно

    0 0 Отговор
    Петев ще го петкат.