Last news in Fakti

20 Ноември, 2021 21:45 2 590 10

Стойчо Младенов към играчите си: Ще падат глави!

  • цска-
  • арда кърджали-
  • стойчо младенов

Треньорът на „армейците“ беснее, въпреки успеха над Арда

Стойчо Младенов към играчите си: Ще падат глави! - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА може и да спечели с обрат домакинството си на Арда Кърджали, но наставникът на „червените“ не е никак доволен от поведението на играчите си в срещата. Той дори зави, че „ще падат глави“.

Трябва да заявя на играчите, че такова поведение е непристойно за отбор като ЦСКА. Ако това продължи, ще падат глави. Трябва да забравят такова скандално първо полувреме. Кой го е очаквал? Бяха подготвени по най-добрия начин по време на паузата за националните отбори. Тогава получиха и почивка“, каза Стойчо Младенов в интервюто си след мача за Diema Sport.

Старши-треньорът дори конкретизира в критиките си, като посочи „заместниците на Юга и Турицов“, визирайки Греъм Кери и Карлос Мухар. Двамата бяха заменени още на почивката, тъй като Стойчо бе крайно разочарован от играта им.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро утро

    11 2 Отговор
    Омръзна ми да пиша, че Мухар не става дори за Осиек, камо ли за ЦСКА

    Коментиран от #8

  • 2 Цесекар

    17 9 Отговор
    По-скоро твоята глава трябва първа да падне. Ти просто си изчерпан като треньор, а и да бъдем честни никога не си бил добър треньор. Твоите провали в ЕКТ са впечатляващи.

    Коментиран от #6

  • 3 Дзверо

    13 3 Отговор
    Стойчо, ти какво очакваш от наемници, да играят за червената фланелка!? Да бе, да.

    Коментиран от #7

  • 4 Лупи АкциЙ

    7 9 Отговор
    Честита титла, припоци!
  • 5 Ориндж Каунти

    10 2 Отговор
    Футбол на високо ниво се създава и играе с много пари и генерира много пари. Това не е игра за ДДС измамници, комсомолски секретари и пишман адвокати- всичките изброени, отклоняващи чужди пари. Отвръщават ни от футболната игра за да си играят техните игри. Да, първото място е едно, но това не се решава на терена, което е жалко за тези които сме по трибуните и СЪЩО си даваме парите!
  • 6 Някой

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Цесекар":

    Ами, плащат им добре и навреме
  • 7 Някой

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дзверо":

    Плащат им добре и навреме
  • 8 Левски 1914

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Добро утро":

    Ами и на мен взе да ми омръзва да пиша , че Литекс - Етрополе НЕ Е цска , че цска ФАЛИРА ама така е прави те се на ударени.

    Коментиран от #10

  • 9 гост

    4 1 Отговор
    Стойчо явно не е разбрал за толкова години че успехите на подчинените се приписват на ръководителя им. А за неуспехите и гафовете ,първо хвръква главата на шефа/ ръководитеря/ .
  • 10 😆😆😆

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Недей лъга че ти е омръзнало, та ти затова най-вече живееш