Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 20:00 1 819 0

Фюри обвини Джейк Пол, че не е пожелал да се подложи на допинг-тест

  • джейк пол-
  • томи фюри-
  • джон фюри-
  • допинг

Инфлуенсърът е отказал категорично да подпише, че трябва да бъде изследван преди срещата

Фюри обвини Джейк Пол, че не е пожелал да се подложи на допинг-тест - 1
Снимка: БГНЕС

Остава по-малко от месец до сензационната битка между Томи Фюри и Джейк Пол, а нажежаването на интригата отдавна вече е в ход. Бащата на Томи - Джон Фюри, обаче хвърли много сериозно обвинение към инфлуенсъра, като обяви, че не е пожелал да подпише клауза в договора за двубоя за допинг-тест, научихме от Marca.

По традиция елитните боксьори стават членове на Доброволната анти-допинг асоциация (VADA), за да разсеят съмненията, че използват забранени субстанции, но Пол е отказал да спази тази традиция.

Те не пожелаха да подпишат тестването от VADA. Това ме притеснява малко, защото трябваше да е в договора, но те отказаха“, каза Джон Фюри.

Той също така отговори на предположенията, че синът му би могъл да падне умишлено срещу пари.

Искаме мача, защото знаем, че можем да го спечелим. Хората, които мислят, че на Томи му е платено, за да загуби, се шегуват. Всеки от семейство Фюри би предпочел да умре, отколкото да тръгне по този път“, отговори треньорът.

Срещата между двамата млади боксьори е насрочен за 18 декември в Тампа, Флорида.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА