Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 14:30 1 273 0

Локомотив (София) се разделя с нападател

  • локомотив софия-
  • карим бухмиди

"Столичните железничари" няма да разчитат на услугите на Карим Бухмиди

Локомотив (София) се разделя с нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Първият мач като титуляр за френския нападател Карим Бухмиди от над 3 месеца насам се оказа и последен за него с екипа на Локомотив (София). Старши треньорът на столичани Иван Колев е заявил пред ръководството на тима, че повече няма да разчита на него.

Решението е повлияно от поредната загуба на тима - този път срещу Локомотив (Пловдив) през изминалата неделя. Освен, че той направи дузпата, с която "черно-белите" поведоха, Бухмиди остави своя отбор с 10 човека за почти цяло второ полувреме.

Французинът пристигна на "Надежда" през това лято след завръщането на тима в елита. Очакванията към него бяха големи, след напускането на голмайстора на Втора Лига - Светослав Диков.

По наша информация, Локо (София) ще обявят скоро нов централен нападател, който да реши проблемите в атака. В момента атакуващ футболист от Бразилия е на проби в клуба от две седмици, а с оглед контузията на Илия Димитров, която го вади от терените до края на годината, то подписването изглежда ще се случи съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА