Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 10:45 6 213 4

Комплимент за Кубрат Пулев от MMA легенда

  • майкъл биспинг-
  • кубрат пулев-
  • франк мир

Майкъл Биспинг се изказа ласкаво за Кобрата, но пожела успех на Франк Мир за предстоящия между тях двубой

Комплимент за Кубрат Пулев от MMA легенда - 1
Майкъл Биспинг

Легендата на ММА - Майкъл Биспинг, коментира предстоящия сблъсък на бившия му колега в UFC Франк Мир срещу Кубрат Пулев, който е определен от него като "легендарен боксьор".

В типичния си шеговит стил Биспинг се присмива на организаторите от "Трилър", които са решили да проведат битките в триъгълен ринг, опитвайки се да съчетаят квадратния боксов ринг с октагона.

"Това не е хибридна геометрична форма и е смешно, защото може просто да натикаш някого в ъгъла и да почнеш да го заливаш с удари, а той няма къде да мърда", заяви Биспинг.

Бившият шампион на UFC в средна категория не разбира и защо ръкавиците на бойците ще са изрязани до пръстите.

"Защо са ти свободно стърчащи пръсти, щом правилникът практически е боксов? Нямаш тейкдауни, нямаш борба на земя, за какво да ти стърчат пръстите?", недоумява англичанинът.

Иначе Биспинг се изказа ласкаво за Кобрата, но пожела успех на американеца, тъй като задачата му няма да е никак лесна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Стою касапина

    9 1 Отговор
    Павка, оправи си заглавието!
  • 2 Кой е тоя...?!

    9 3 Отговор
    ,,Кубат Пулев"...?!?!
  • 3 ФенНаГрафа

    4 9 Отговор
    Биспинг е абсолютна легенда, но за нащо Пульо Сульо не е прав. Франк Мир е ММА боец, владее борба, кикбокс, жиужицу, докато Пульо само мята ръцете, в ММА мач няма никакъв шанс срещу Мир. За това и не харесвам бокса, само едно измерение, пълна скука.
  • 4 Жоро

    4 2 Отговор
    Павле, купувай панталон на Кубрат.