Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 16:30 837 2

Бусато мечтае за титла и Шампионска лига с ЦСКА

  • густаво бусато-
  • цска-
  • шампионска лига

Бразилецът си е поставил високи цели с „армейците“

Бусато мечтае за титла и Шампионска лига с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Густаво Бусато гледа смело напред към кариерата си в ЦСКА, след като се наложи с титулярните ръкавици под ръководството на Стойчо Младенов. Бразилецът дори помечта за шампионската титла с клуба и участие в най-престижния клубен турнир.

Мечтая да играя в Шампионската лига и за да го постигна, трябва да станем шампиони. Във футбола всичко е възможно и ние вярваме, че ще стигнем до златните медали“, каза Бусато пред Diema Sport.

Стражът също така отчете факта, че клубът от „Българска армия“ е „велик“ и съвсем очаквано излиза във всичките си двубои за победа.

ЦСКА гостува на Будьо/Глимт в предпоследен мач от групите на Лигата на конференциите в четвъртък от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 3 Отговор
    Значи няма да стане , защото този отбор ФАЛИРА с някой друг отбор може.

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Замислял ли си се някой път да вземеш да сложиш край на тая твоя мъка?