Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 17:00 1 144 0

Факла по време на мач донесе глоба на домакините в размер на... 75 лв.

  • факли-
  • янтра габрово-
  • левски лом

Дисциплинарната комисия към БФС със сигурност е вземала и по-сурови решения

Факла по време на мач донесе глоба на домакините в размер на... 75 лв. - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към БФС разгледа няколко случая от Втора футболна лига у нас за изминалия 18 кръг, но едно от тях се набива сериозно на очи. Причината е, че санкцията, която е отредена, е толкова символична, че няма как да не предизвика насмешки у част от привържениците.

Към Дисципа е изпратен доклад за срещата между Янтра Габрово и Левски Лом, завършила 3:0 в полза на домакините. Добрата игра на тима обаче е разгорещила до такава степен местните запалянковци, че част от тях са решили да запалят факли, за да отпразнуват класическия успех.

Това е накарало делегата на срещата да напише доклад, в който се описва подробно случая, а заседателите на Комисията стигат до решението, че трябва да глобят Янтра с имуществена санкция в размер на 75 лв.

Резултатът от подобни глоби би трябвало да е самите клубове да се постараят да ограничат подобни нерегламентирани прояви, но в случая едва ли някой би се трогнал в Габрово, каквато и слава да се носи на града в народния фолклор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА