24 Ноември, 2021 20:45 2 661 1

Скоулс нападна Карик и призова да напусне Юнайтед, ако не го е срам

  • пол скоулс-
  • майкъл карик-
  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед

Той призова цялото ръководство да си тръгне от клуба

Скоулс нападна Карик и призова да напусне Юнайтед, ако не го е срам - 1
Снимка: БГНЕС

Собствениците на Манчестър Юнайтед най-накрая се решиха да уволнят Оле Гунар Солскяер, но изненадващото, според Пол Скоулс е, че само норвежецът си тръгна, а щабът му остана, за да работи в клуба. Това накара легендата на „червените дяволи“ да се изкаже критично към групата, която продължава да работи на „Олд Трафорд“.

Мен би ме било срам да остана сега след случилото се с Оле. Всички трябваше да си тръгнат“, каза Скоулс пред BT Sport, цитиран от Goal.com.

Обичайно, когато даден старши-треньор бъде уволнен, заедно с него си тръгват поне още 3-4 души, които са били най-близки с него по време на работата му. В случая с „червените дяволи“ обаче не е така и само мениджърът си събра багажа.

Междувременно Майкъл Карик изведе отбора за пръв път в Шампионската лига при успеха над Виляреал в предпоследния мач от груповата фаза на турнира, за да подсигури мястото на тима в елиминациите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНЧО КАНАРА ПЛОВДИВЪ

    6 0 Отговор
    ТОЙ Е ВРЕМЕННО И Е ЧЕРВЕН ДЯВОЛ!