24 Ноември, 2021 21:45 1 858 7

Десподов се разгневи на критиците си: Може да вкарам 19 гола в следващите два мача

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • цървена звезда

Нападателят на Лудогорец не смята, че заслужава нападките, че пропуска прекалено много положения

Десподов се разгневи на критиците си: Може да вкарам 19 гола в следващите два мача - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов се разгневи на въпрос по време на пресконференцията преди мача с Цървена звезда, в който бе нападнат за големия брой пропуски, които натрупа в последно време.

Пропускам, случва се. Всеки пропуска. Ако излизаш на голово положение, пропускаш. Готов съм. Нищо не се знае. Може следващите два мача да вкарам 19 гола. Всеки се ядосва, когато пропуска, но е нормално. В играта го има. Да се надявам да започна да отбелязвам повече голове в Европа“, каза крилото, цитиран от БНТ.

25-годишният Десподов е вкарал само 6 попадения от старта на кампанията във всички турнири. За последно той го стори на 16 октомври срещу Царско село. Но от друга страна има и 11 асистенции, което не е за подценяване с оглед позицията му на фланга.

Националът обяви, че се чувства добре, въпреки факта, че пропусна пет дни от тренировъчния процес с „орлите“. Той е категоричен, че не е излязъл от игрови ритъм и ще се постарае да даде най-доброто от себе си в Сърбия.

Лудогорец гостува на Цървена звезда в четвъртък от 19:45 часа в предпоследен мач от групите на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    12 1 Отговор
    Ама на ФИФА на playstation ли или?
  • 2 Сашо

    10 2 Отговор
    СМЕШНИК.....ходи да вкарваш на мечката в ЦИРКА......НЕКАДЪРНИК!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ФактЪ

    3 2 Отговор
    Айрън Мен!
  • 5 Стоян Александров

    4 1 Отговор
    Цецекариииииии момчето играе за пари калто ваички ние работим за пари и си търсим по-голямата заплата. В Лудогорец дават мнооооогооооо повече от цеца етеополска от лойч. Повече и коректно. Повече победи, титли, купи и повече бонуси и награди. У цецини няма такива неща. Бедност до просия е у цецини. Бодьо : цеца 8на 0. Ще има даже и глоби. Пари у цецини няма, само задължения и ятори фалит скоро.
  • 6 един от многото

    4 1 Отговор
    Къде , на махленски мач ли?
  • 7 единен

    2 1 Отговор
    Малката курса.