Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 15:30 1 601 6

Сашо Попов към спортния министър: ЦСКА не може да научава бъдещето си през медиите

  • цска-
  • александър попов-
  • андрей кузманов

Ръководителят на волейболния клуб иска държавата най-накрая да започне да работи, според изискванията

Сашо Попов към спортния министър: ЦСКА не може да научава бъдещето си през медиите - 1
Снимка: БГНЕС

Темата със спортните бази на ЦСКА продължава да се разраства, като този път президентът и треньор на волейболния клуб Сашо Попов влезе в спор със служебния спортен министър Андрей Кузманов. Той изрази разочарованието си, че държавните органи оповестяват решенията си първо пред медиите преди да се свържат със спортните клубове.

Аз продължавам да не разбирам как сред руината „Червено знаме” не намират време и предишните, и сегашните управляващи да се поинтересуват от нашето мнение. Ние сме тук от 60 години. Защо не ни питат какво е нашето мнение за този „оазис“(, както го нарича министърът) и имаме ли място в него. Ние сме намерили финансиране, имаме проекти и сме готови да построим зала или най-малкото да направим големи инвестиции в реновирането на тази. От много дълго време чакаме властимащите не само да се поинтересуват, а наистина да разберат, че нашият клуб е институция и не може така през медиите да разбираме какво ще бъде нашето бъдеще“, каза Попов пред Sportal.

„Червените“ вече близо 10 години се борят за зала „Васил Симов“, която продължава да е далеч от стандартите за целите, които клубът преследва, като един от водещите тимове във волейбола у нас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Някой

    2 13 Отговор
    Ама вие неразбрахте ли , че ЦСКА няма бъдеще!!!
  • 3 7596

    1 6 Отговор
    Сашо , министър кузманов е първия министър с добро отношение към ЦСКА! Повярвай ми аз от ставането ми от гърнето съм в ЦСКА! Неговото отношение към ЦСКА може да бъде сравнявано само с чувствата на Проф. ГЕОРГИ ХРИСТОВ! Не го обвинявай, той иска да види хубавата страна на ОАЗИСА на 4-ти километър!
  • 4 вижда се

    3 9 Отговор
    Този отбор е на армията ,а ние такава вече нямаме
  • 5 единен

    7 3 Отговор
    Държавата като наематели нее забила един пирон а иска наем без да приспада вложените средства за ремонта на спортните съоръжения.По документи ЦСКА е наследник и собственик на стадиона А ментето, който играят незаконно в ефект лига да изчезват във Делиормана при гелосаните.

    Коментиран от #6

  • 6 АС23

    0 8 Отговор

    До коментар #5 от "единен":

    Стадиона е на АС-23. Комунистите убиват всички управленци в АС-23 и после претендират че го наследяват. Какъв черен хумор