Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 12:43 1 950 0

Разкритие: Ето какво е било последното желание на Марадона

  • диего марадона-
  • футбол-
  • последно желание

Аржентинецът е искал останките му да бъдат съхранявани в мавзолей, където феновете да могат да му отдават почит

Разкритие: Ето какво е било последното желание на Марадона - 1
Снимка: БГНЕС

Семейството на легендарния Диего Марадона отбеляза една година от смъртта на бившия футболист и разкри едно от последните му желания. Аржентинецът е искал останките му да бъдат съхранявани в мавзолей, където феновете да могат да му отдават почит.

Близките на Марадона съобщиха, че са отправили молба към властите в Буенос Айрес, за да им помогнат с предоставяне на земя, където да бъде построен мавзолеят. Идеята е сградата да е край реката и близо до природата.

"Днес едно от твоите последни желания започва да става реалност", написаха от семейството на Диего Марадона в социалните мрежи, добавяйки официалната молба към властите.

В писмото се посочва, че футболната легенда е искал място за "вечна почивка, където да може да бъде посещаван и да получава признание и обич от милиони хора".

От местното правителство все още не са коментирали официално молбата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА