Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 16:30 984 1

Футболистите на Добруджа бойкотираха тренировъчния процес поради липса на заплати

  • добруджа-
  • атанас атанасов

Треньорът ги призова да проявят разбиране към ръководството

Футболистите на Добруджа бойкотираха тренировъчния процес поради липса на заплати - 1
Снимка: Shutterstock

Отборът на Добруджа не излезе, за да тренира в началото на сезона, както бе по план, защото играчите не са получавали заплати от близо месец, научихме от „Тема Спорт“.

Старши-треньорът Атанас Атанасов разкритикува играчите си за решението, като призова за проява на търпение от тяхна страна в трудната ситуация.

За мен беше глупост решението на футболистите да не тренират в понеделник заради забавяне на част от заплатата им. В такава битка никога треньори и футболисти не са излизали победители. Закъснение от 15-20 дни не е правилно, но трябва да има толерантност и от двете страни. Най-важното нещо е Добруджа, а не аз или футболистите. Ако го няма клуба, нито аз ще съм тук, нито футболистите. Те трябва да осъзнаят това и да защитават интересите на клуба“, каза „Орела“.

Добруджа в момента се намира на 17 място във Втора Лига с актив от едва 15 точки, но, ако финансовата криза в клуба не бъда овладяна скоро, може да видим повторение на сценария с Нефтохимик, който излезе в несъстоятелност преди около месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфууу

    2 0 Отговор
    Браво. Ай сега и другите така. Да ги закриват всички отбори и без това, което показват не е футбол, а някаква пародия.
    Никаква файда от тези ритнитопковци с големи заплати сякаш са сърдечни хирурзи.