Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 16:10 1 222 2

Етър се върна на върха във Втора лига

  • етър-
  • добруджа-
  • 3:0-
  • втора лига

"Болярите" спечелиха гостуването си в Добрич по категоричен начин

Етър се върна на върха във Втора лига - 1
Снимка: Официален сайт на Етър

Етър се наложи над Добруджа като гост с класическото 3:0 в последния мач от 19-ия кръг и отново се изкачи на върха във Втора лига. Футболистите на Веселин Великов контролираха събитията на терена през целия двубой и съвсем заслужено стигнаха до успеха, който ги върна на първото място във Втора лига.

Първото място във Втора лига за около 24 часа бе притежание на Миньор Перник, които вчера спечелиха гостуването си на Левски (Лом) с 1:0.

Срещата започна отлично за "болярите", които поведоха още в третата минута чрез Ловре Кнежевич. Нови две попадения през втората част - на Даниел Младенов (62) и Николай Янков (77), осигуриха ценните три точки на Етър. Това е втора поредна победа за "виолетовите", която ги връща на първата позиция, с точка повече от втория Миньор.

Добруджа продължава негативната си серия и вече 6 последователни мача добричлии не са стигали до успех в шампионата. Отборът, воден от Атанас Атанасов, заема предпоследно място в класирането с актив от 15 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миху

    1 1 Отговор
    Година в село на работа и ще се случи и капси и капси и капси на цвят е 6, Йордан Йовков и аз съм на линия и аз да съм в София и на мен ми се зави на живот на батерията
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    2 1 Отговор
    "Болярите" от снимката явно не знаят за "Болярите" Балъков и Цанкоцветановия дълъг пръст в шортите на първия ‼️ САЩ 94‼️