Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 16:05 1 396 2

Алън Пардю с психологическа атака срещу Лудогорец преди дербито

  • алън пардю-
  • цска-
  • лудогорец-
  • тв права-
  • телевизионни права-
  • кирил домусчиев

"Собственикът на Лудогорец притежава компанията, която държи телевизионните права за българския футбол. Това прави задачата ни по-трудна - правилно ли е това?", запита британецът

Алън Пардю с психологическа атака срещу Лудогорец преди дербито - 1
Снимка: cska.bg

Съветникът на акционерите в ЦСКА Алън Пардю даде интервю пред "Daily Mail", в което засегна ситуацията в българския клуб. Английският специалист коментира английския футбол, но обърна внимание и на "червените". Той сподели, че основният конкурент на ЦСКА в първенството е Лудогорец, а това, че собственикът на разградчани притежава компанията, която държи телевизионните права, прави задачата на Стойчо Младенов и футболистите по-трудна.

"Клубът е имал страхотни моменти в миналото, големи победи срещу Ливърпул и Байерн (Мюнхен), но това е много, много назад във времето. Разликата между класирането в евротурнирите и това да не преодолееш квалификационните кръгове, е в рамките на половин милион паунда”, разкри Пардю.

ЦСКА загуби от Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите, но сблъсъкът с Лудогорец в понеделник английският специалист определя като "голямата цел".

"С тях (б.а. Лудогорец) се гоним в класирането. Собственикът на Лудогорец притежава компанията, която държи телевизионните права за българския футбол. Това прави задачата ни по-трудна - правилно ли е това? Спечелихме Купата на България през миналия сезон, като ги победихме на полуфинала. През този трябва да ги притиснем и за първенството. Събрахме качествен отбор с доста нисък бюджет и тези директни мачове най-вероятно ще определят в каква посока ще отиде титлата", каза още Алън Пардю пред "Daily Mail".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъното

    6 5 Отговор
    Пардю е прихванал от Стойчо Младенов. Камерите явно заслепяват играчите на ЦСКА и затова не виждат топката? Вие сериозно ли след като обявихте, че УЕФА е мафия и ви е накарала да играете на студа в Норвегия сега и телевизията ви пречи? Ударихте дъното вече!
  • 2 ГОРСКИ

    2 2 Отговор
    Ами благодетелят ЦЕКА 2016г. и благодетел на БФС това си е чист конфликт на интереси!!!!!