27 Ноември, 2021 12:10 2 924 5

Кадрови проблеми за Лудогорец преди дербито с ЦСКА

  • лудогорец-
  • кадрови проблеми-
  • сисиньо-
  • алекс сантана-
  • цска

Под въпрос за сблъсъка са десният бек Сисиньо и халфът Алекс Сантана

Кадрови проблеми за Лудогорец преди дербито с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Лудогорец е налегнат от много кадрови проблеми преди двубоя срещу ЦСКА, пише „Тема спорт“. Дербито на 16-ия кръг в елита е на 29 ноември, понеделник, от 17:15 часа на „Хювефарма Арена“ в Разград.

Под въпрос за сблъсъка са десният бек Сисиньо и халфът Алекс Сантана. Те въобще не пътуваха за Белград заради травми. Утре на двамата ще бъдат направени фитнес тестове, които да покажат дали ще са на разположение на треньора Станислав Генчев.

Засега е малка вероятността лекарският щаб да успее да възстанови централния защитник Жосуе Са. Наказан за двубоя пък е друг от средата на ариергарда – Оливие Вердон, който бе изгонен при гостуването на ЦСКА 1948 (0:2).

С проблеми от визитата на Цървена звезда е и фланговият нападател Кирил Десподов. В края на първото полувреме националът получи контузия в глезена. Той стисна зъби и започна втората част, но след това бе заменен. Все пак се очаква да е на линия.

Ръководството на Лудогорец направи жест към феновете си за сблъсъка с "армейците". За мача не само че ще бъде отворен пункт за бързи тестове за коронавирус, но и изследването за привържениците на домакините ще бъде безплатно. То ще става след предоставен билет за мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ама

    7 7 Отговор
    На кого му пука за мачлето помежду двата евроиде-ота?
    Със същия успех може да ме развълнува мачлето в градската градина между лапетата от махалата.

    Не ви ли стана ясно, че никой не дава ПУКНАТ петак за този мач?
  • 2 Хммм

    6 4 Отговор
    Не те вълнува пък ръсиш мозАк тук ;)

    Коментиран от #4, #5

  • 3 фен

    0 0 Отговор
    Елементарни номера,за мача всички ще се оправят.
  • 4 ama

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хммм":

    Интересна е пълната липса на интерес :)
    Добре че постнах коментар, за да има какво да репликираш.
    Убийствено скучните филми също биват коментирани. тремата е безумната им тъпота.
  • 5 Минута мълчание в памет на бг футбола

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хммм":

    От година на година нивото на първенството ни толкова главоломно пада, че изказването ти срещу човека е крайно непремерено и неуважително. Да те пита човек какво точно защитаваш, то и ти сам не знаеш.