28 Ноември, 2021 17:01 1 085 0

И Шевченко не успява да счупи каръка в Дженоа. "Грифоните" продължават без победа в Серия А

  • дженоа-
  • удинезе-
  • серия а-
  • 0:0

Генуезци бяха гости на Удинезе, като и двата отбора не сътвориха много сериозни положения за гол и нулевото реми изглежда като справедлив резултат

И Шевченко не успява да счупи каръка в Дженоа. "Грифоните" продължават без победа в Серия А - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборите на Удинезе и Дженоа завършиха при резултат 0:0 на “Дачия Арена” в ранния мач от неделната програма на 14-ия кръг в Серия А. Така фриуланите записаха 11-и пореден двубой без загуба от този противник. Генуезците пък спечелиха първата си точка под ръководството на новия си треньор Андрий Шевченко.

Двата отбора не сътвориха много сериозни положения за гол и нулевото реми изглежда като справедлив резултат. В 81-ата минута Бето стреля, топката рикошира в Андреа Камбиасо и се отклони в гредата на вратата на гостите. В добавеното време Дестини Удоджи се разписа за домакините, но при вдигнат флаг за засада.

След това равенство Удинезе е на 14-ата позиция в класирането с 15 точки в актива си, а Дженоа заема 18-ото място и се намира в зоната на изпадащите с 10 спечелени пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА