Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 07:30 2 743 1

Рамос коментира шансовете на Меси за „Златната топка“

  • псж-
  • златна топка-
  • серхио рамос-
  • лионел меси

Двамата за пръв път са съотборници след дълги години на свирепо съперничество

Рамос коментира шансовете на Меси за „Златната топка“ - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Рамос най-накрая направи своя официален дебют за ПСЖ при победата с 1:3 над Сент Етиен, а това даде възможност на журналистите да вземат първи по-интересен коментар от испанеца, след като смени фланелката на Реал Мадрид с тази на „парижани“, за да заиграе редом до дългогодишния си опонент Лионел Меси.

Централният бранител бе запитан за шансовете Меси да прибере седмия си трофей от надпреварата за „Златната топка“, която предстои да бъде връчена по-късно днес.

Да, разбира се (надявам се, че ще спечели). Ще защитавам хората от своя тим. Желая му целия късмет на света. Той е в добра форма и мисля, че е типът играч, който наистина прави разликата. Той е уникален и е привилегия да бъде в нашия отбор. Смятам, че малко по малко всеки един от нас ще допринесе с качествата си, за да направи ПСЖ още по-велик и да постигнем целите си“, каза Рамос пред ESPN.

Аржентинецът междувременно се отчете с хеттрик от асистенции в последния шампионатен мач, но все пак не се радва на обичайния брой голове във Франция, както свикнахме през годините му в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руснаков

    10 0 Отговор
    Каквото и да се пише,Меси ще бъде отново щастлив когато се върне в Барса...