29 Ноември, 2021 18:36 1 206 2

ПСЖ: Неймар аут от шест до осем седмици

  • неймар-
  • псж-
  • контузия

Сега парижани потвърдиха, че бразилецът е увредил връзките си в левия глезен, заради което няма да може да играе в рамките на шест до осем седмици

ПСЖ: Неймар аут от шест до осем седмици - 1
Снимка: БГНЕС

От Пари Сен Жермен обяви, че суперзвездата на тима Неймар ще бъде аут от терените за периода от шест до осем седмици. Както е известно, срещу Сент Етиен в неделя, Неймар беше изнесен на носилка от терена след тежко единоборство.

Сега парижани потвърдиха, че бразилецът е увредил връзките си в левия глезен, заради което няма да може да играе в рамките на шест до осем седмици.

"Прегледите показаха разтежение на връзките на левия глезен. Очаква се възстановяването да отнеме между 6 и 8 седмици", заявиха от ПСЖ.

От клуба обясниха, че ще продължат да правят допълнителни тестове през следващите дни, за да се проясни в детайли контузията на Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    5 0 Отговор
    Коледата за Неймар пристигна.Всяка година по това време е с патерици.
  • 2 трясъ

    0 1 Отговор
    ПСЖ: Неймар Е аут от шест до осем седмици, бразилецът е увредил връзките си. За разлика от Кирчо-канадеца,който е увеличил и подобрил връзките си.