Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 22:07 3 168 8

Роналдо отправи тежки обвинения към главния редактор на „Франс Футбол“ в Инстаграм

  • кристиано роналдо-
  • златна топка-
  • франс футбол-
  • паскал фере-
  • златната топка

Паскал Фере лъже, за да популяризира себе си и да рекламира изданието, за което работи

 Роналдо отправи тежки обвинения към главния редактор на „Франс Футбол“ в Инстаграм - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо използва профила си в „Инстаграм“, за да отправи тежки обвинения към главния редактор на „Франс Футбол“ Паскал Фере, който наскоро разкри, че португалецът му доверил, че единствената му амбиция е да завърши кариерата си с повече „Златни топки“ от Лионел Меси. Голямата звезда на Манчестър Юнайтед определи това твърдение на журналиста като лъжа и добави, че винаги е искал да поздравява победителите, но Фере е изрекъл втора лъжа, опитвайки се да обясни днешното му отсъствие от церемонията.

Ето и цялото изявление на португалеца, което сериозно разбуни духовете часове преди връчването на "Златната топка" за тази година.

"Днешният резултат обяснява изказванията на Паскал Фере от миналата седмица, в които той твърди, че съм му доверил, че единствената ми амбиция е да завърша кариерата си с повече „Златни топки“ от Лионел Меси. Паскал Фере лъже, за да популяризира себе си и да рекламира изданието, за което работи. Неприемливо е човекът, отговорен за присъждането на такава престижна награда, да лъже по този начин, проявявайки абсолютно неуважение към някой, който винаги е уважавал „Франс Футбол“ и „Златната топка“. Днес той отново излъга, оправдавайки отсъствието ми от церемонията с несъществуваща карантина.

Винаги искам да поздравя тези, които печелят, защото спортсменството и феърплея ръководят кариерата ми от самото начало. Правя го, защото никога не съм срещу никого. Винаги печеля за себе си и клубовете, които представлявам. За себе си и тези, които ме обичат. Не печеля срещу никого.

Най-голямата амбиция в кариерата ми е да печеля национални и международни трофеи за моите клубове и националния отбор на моята страна.

Най-голямата амбиция в кариерата ми е да бъда добър пример за всички, които са или искат да бъдат професионални футболисти.

Най-голямата амбиция в кариерата ми е да оставя името си записано със златни букви в историята на световния футбол.

Ще завърша с това, че съм концентриран единствено върху следващия мач на Манчестър Юнайтед и върху всичко, което все още можем да постигнем през този сезон заедно с моите съотборници и нашите привърженици.

Останалото? Останалото е просто останалото...“


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоти

    5 8 Отговор
    А сълзички….., няма ли да има???
  • 2 фен

    13 15 Отговор
    Роналдо е номер едно в момента.Другите са бледи сенки.
  • 3 124

    7 9 Отговор
    Ревльото не може да понесе, че Меси е най-великия...
  • 4 0808

    3 1 Отговор
    ... велик..
  • 5 Joro

    3 4 Отговор
    Тоя пък д.ришльо много си е повярвал. Това издание го има много преди да се родиш и нито почва,нито свършва с теб. Голмайстор за който играе винаги цял отбор ,в противен случай е кръгла нула и топката не може да пипне цял мач и сме длъжни да му гледаме сълзливите изпълнения почти разплакан.
  • 6 1914

    3 1 Отговор
    Пример за спортист и футболист,недостижим за съвременниците си.
  • 7 PE6OGOLF4E

    1 0 Отговор
    Голямо егоистично ПУ СИ е това момче...пак за себи си говори,мисли....мислех че ще прочета в статията,че ще последва примера на Меси и ще охули организацията за избора и,но УВИ....
  • 8 ФАКТ

    1 1 Отговор
    ,,,РОНАЛДО..ПИЧ..НА МЕСИ И 100 ЗЛАТНИ ТОПКИ ДА МУ ДАДАТ..ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕ ТОВА КОЕТО СИ ПОСТИГНАЛ ТИ..В КОЙТО И ОТБОР ДА СИ ИГРАЛ СИ БИЛ НОМЕР ЕДНО..И СИ СТАВАЛ ГОЛМАЙСТОР...МЕСИ ЗА ПРЪВ ПЪТ СИ СМЕНИ ОТБОРА..ОТИДЕ В НАЙ СЛАБОТО ПЪРВЕНСТВО ИМАМ ПРЕДВИД ФРЕНСКОТО..А ОТИДЕ В НАЙ СИЛНИЯ ОТБОР ТАМ..И СИ ПРОЛИЧА ЧЕ ТОЙ Е ИГРАЧ САМО КАТО Е В БАРСЕЛОНА..ЗАЩОТО КАКТО ВСИЧКИ ВЕЧЕ ВИДЯХА В ПСЖ..ТОЙ Е ...НУЛА...А ЗАЩО СА МУ ДАЛИ ЗЛАТНАТА ТОПКА..АЗ СИ НЯМАМ НИКАКВА ПРЕДСТАВА..А ЕДВА ЛИ И НЯКОЙ ИМА..:)..ЯВНО МЕСИ Е ПРОСТО ЛЮБИМЕЦ НА НЯКОЙ ВАЖЕН ШЕФ В УЕФА..ИЛИ ФИФА..И СИ МУ ПОДАРЯВА ЗЛАТНИТЕ ТОПКИ..ПРОСТО ЕЙ ТАКА..НИТО В ИСПАНИЯ ПОСТИГНА НЕЩО..МИНАЛИЯ СЕЗОН..НИТО В ЕВРОПА...А ВЗЕ ЗЛАТНАТА ТОПКА..МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕЦАКАХА ЛЕВАНДОВСКИ..ПО МИНАЛАТА ПРЕЦАКАХА РОНАЛДО..ТАЗИ ВЕЧЕ СЕ НАС-АХА ТОТАЛНО..АКО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ В ФУТБОЛА 3 ОТ ТОПКИТЕ НА МЕСИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТНЕТИ ..ЗАЩО ТОЙ ПРОСТО НЕ ГИ Е ЗАСЛУЖИЛ...НО ТО ПЪК ФУТБОЛ И ЧЕСТНОСТ...КОГА ЛИ ГО Е ИМАЛО ПЪК ТОВА..