29 Ноември, 2021 22:40 1 768 0

Левандовски получи приза за “Голмайстор на годината”

  • роберт левандовски-
  • “голмайстор на годината”-
  • златната топка-
  • байерн мюнхен

Очаква се Лева да е в топ 3 и на вота за "Златната топка"

Левандовски получи приза за “Голмайстор на годината” - 1
Снимка: БГНЕС

Роберт Левандовски получи приза за “Голмайстор на годината”, който е нов в програмата на “Златната топка”. Футболистът на Байерн (Мюнхен) го заслужи, тъй като реализира цели 64 гола само в рамките на 2021 година. 53 от тях са за германския клуб - най-много сред всички играчи от топ 5 първенствата на Европа, а останалите 11 са за националния тим на Полша.

“Работата ми е да бележа голове, защото те определят резултата във футбола. Няма как да не благодаря на всичките си съотборници, тъй като без тях би било невъзможно да постигна това, което съм постигнал. Когато има хармония в отбора на мен ми е по-лесно да вкарвам. Искам да благодаря и на семейството си за подкрепата”, коментира полякът.

Очаква се Лева да е в топ 3 и на вота за "Златната топка".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА