Last news in Fakti

1 Декември, 2021 10:30 1 533 3

Ливърпул обяви повече от любопитно назначение

  • клаудио тафарел-
  • ливърпул-
  • вратари

В отбора се увеличава екипът, който ще работи с вратарите

Ливърпул обяви повече от любопитно назначение - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ливърпул официално обяви, че Клаудио Тафарел се присъединява към треньорския щаб на отбора и ще тренира вратарите при 19-кратните шампиони.

55-годишният световен шампион с Бразилия се присъединява към Йон Ахтерберг и Джак Робинсън, които ще тренират стражовете на базата в Къркби.

Той ще продължи да съчетава работата си в националния отбор на Бразилия.

„При вратарите имаме Алисон Бекер, който за нас е най-добрият в света. Имаме Куивийн Келехър, който е невероятен, а също така и Адриан, който нееднократно е показвал качествата си, откакто е при нас. Също така имаме Марсело Питалуга и Харви Дейвис, така че имаме петима вратари в различни възрастови групи, което е чудесно. Искаме да изградим наша собствена идеология при вратарите. Говорихме с Алисон, защото двама от най-добрите вратари в света са бразилци и затова решихме да се свържем с Тафарел. Той може да ни донесе различен възглед над вратарската игра”, отбеляза мениджърът Юрген Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    2 1 Отговор
    Тия се чудят как да си поарчат парите.
  • 2 Голям

    2 0 Отговор
    Наистина голям вратар беше Клаудио Тафарел!!! Успех му желая!
  • 3 Св Климент

    1 1 Отговор
    ....какво значи думата стражовете????