Last news in Fakti

1 Декември, 2021 13:05 890 0

Аржентински съдия бе заплашен с убийство

  • дарио ерера-
  • расинг-
  • ланус-
  • лаутаро акоста-
  • заплаха

Инцидентът е станал след мача между Ланус и Расинг в понеделник вечер

Аржентински съдия бе заплашен с убийство - 1
Дарио Ерера

Съдия в Аржентина обвини футболист, че го е заплашил с убийство, ако той отново ръководи мач на отбора му, става ясно от свидетелство на рефера пред местната полиция.

Инцидентът е станал след мача между Ланус и Расинг в понеделник вечер, в който Расинг спечели с 3:1 и удължи серията на Ланус без победа на 4 мача.

Според доклад на полицията съдията Дарио Ерера е обвинил нападателя на Ланус - Лаутаро Акоста за използването на уронващ език.

"Ти си корумпиран. Ако още един път свириш наш мач, ще те убия!", заявил футболистът според показанията на рефера.

Полицията е била информирана след срещата в Авеланеда, което е предградие на Буенос Айрес. Президентът на Ланус отказа да коментира случая, Акоста също.

Асоциацията на аржентинските съдии призова за "сурова санкция" на 33-годишния бивш футболист на Севиля, Расинг Сантандер и Бока Хуниорс, който има и 2 мача за националния отбор.

"Това не може да продължи да се случва. Недопустимо е това, което е направил Акоста", каза директорът на асоциацията Федерико Белигой пред аржентинска телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА