Last news in Fakti

3 Декември, 2021 08:00 2 753 4

Антъни Джошуа: Гневът в мен не спира да расте и това ме зарежда

  • антъни джошуа-
  • олександър усик

Бившият шампион в тежка категория води усилена подготовка за реванша с Усик

Антъни Джошуа: Гневът в мен не спира да расте и това ме зарежда - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа продължава да ближе рани след поражението от Олександър Усик за поясите на IBF, IBO, WBA и WBO през септември, но британецът е категоричен, че гневът от загубата не спира да расте в него, за да го мотивира допълнително за предстоящия реванш.

Осъзнавам, че можеше да бъда по-добър онази вечер. Винаги е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но в сърцето и душата, в мозъка и тялото наистина чувствам, че можех да дам много повече. Бесен съм! Гневът в мен расте, но това ме зарежда всеки ден“, каза „Ей Джей“ пред BBC.

32-годишният тежкоатлет губи за втори път шампионския си статут след шока от Анди Руиз през 2019 г., а това накара мнозина да се съмняват в качествата му, защото и в двата случая опонентите му не бяха силните на деня, като Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Но, докато Руиз се превърна в еднодневен шампион, то Усик е човек, който покорява безапелационно две отделни тегови категории.

Очакванията за реванша с украинеца са за март идната година, но все още се чуват слухове, според които Джошуа би могъл да отстъпи за кратко, за да може да видим мач за безспорната шампионска титла с „Циганския крал“. Това обаче на нас ни се струва малко вероятно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спокойно

    10 1 Отговор
    чадо. Фюри ще те излекува от всички душевни терзания и незадоволеност. Той е строг но справедлив

    Коментиран от #3

  • 2 Шамара

    10 3 Отговор
    С гняв и агресия не се печели, по вероятно е да ти на къдри кратуната пак!
  • 3 Баба яга

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Спокойно":

    Фюри не ги бие, той се гаври с тях на ринга :)))
  • 4 деко

    2 2 Отговор
    Да е благодарен на съдията че навреме спря мача с Усик , защото щеше да е в болница .