3 Декември, 2021 15:37 1 542 57

НКП на Левски иска от Хубчев да не притиска клуба за парите, които му се полагат

  • нкп на левски-
  • декларация-
  • петър хубчев

"Едва ли ще искате да останете в историята като човекът, довел Левски до фалит и спиране на съществуването му", пишат "сините" фенове в декларация

НКП на Левски иска от Хубчев да не притиска клуба за парите, които му се полагат - 1
Снимка: БГНЕС

От Националния клуб на привържениците на Левски излязоха с отворено писмо до бившия треньор на "сините" Петър Хубчев. Наскоро стана ясно, че клубът се е разбрал с наставника и той ще си получи неустойката в размер на 800 хил. лева на вноски.

Публикуваме позицията на НКП без редакторска намеса:

"ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПЕТЪР ХУБЧЕВ

Господин Хубчев,

Преди няколко дни чрез изпълнителният директор на ПФК Левски Иво Ивков, левскарската общност разбра, че са приключили преговорите с вашия юридически екип относно финансовите ви взаимоотношения с клуба ни. Сините фенове бяха неприятно сюрпризирани, че 800000 (осемстотин хиляди) български лева трябва да ви бъдат изплатени .Същите сини фенове обаче са наясно, че отдавна сте си получил всички заплати докато бяхте действащ треньор на Левски, а споменатата колосална сума от близо един милион лева ви се дължи за времето след напускането ви от поста в синия клуб. В правото си сте, защото не е луд този, който яде баницата, а онзи, който му я предоставя! Заслужавате поздравления за начина по който сте си защитили интересите за сметка на Левски. Отлично сте се подсигурили, докато си почивате някъде из Ловешкия Балкан, Гложене или край Банско, да получавате регулярно от клуба по няколко десетки хиляди лева. Но ние левскарите прекрасно разбираме, че човекът, който е трябвало да защитава интересите на клуба ни при воденето на преговорите за привличането ви и подписването на договора се оказва, че на практика е работил за вашите интереси, а не за тези на клуба.

От казаното от г-н Ивков се разбра още и че сте отказали да водите с него последните преговори. Отказали сте да говорите с Изпълнителния директор на клуба! Защо ли? Може би, защото г-н Ивков в качеството му на адвокат, отстояващ интересите на клуба ни, не беше успял да убеди Павел Колев в силата на своите правни аргументи!? Защо ли? А не е ли демонстративна форма на неуважение към клуба ни, нежеланието да разговаряте със сегашния изпълнителния директор Ивков? Може би нямаше да ви бъде толкова лесно с човек, който истински защитава интересите на Левски! Същият този клуб благодарение на който ви беше ви даден шанс на най-високото ниво в България да развиете таланта си. Клубът с който станахте два пъти шампион на България. Клубът с който станахте три пъти носител на Националната купа. Клубът, който ви направи национален състезател. Клубът с чийто екип станахте Футболист № 2 на България през 1993 г. Клубът, който ви превърна във важна част от Четвъртите в света. Клубът, който ви осигури трансфер в Хамбургер. И клубът без който нямаше да станете германски гражданин и после да използвате паспорта на втората си родина срещу интересите на Левски. На това господин Хубчев му се вика на български – храни куче да те лае!

Господин Хубчев, през 2014 г. НКП Левски заедно с останалите фенски организации подготвиха и организираха грандиозно тържество в чест на вековния юбилей на нашия клуб . Вие бяхте избран да сте сред най-заслужилите футболисти, поканени на Националния стадион за връчване на най-големите награди в стогодишната ни славна история. Вие тогава отказахте да бъдем заедно в онази паметна за всички левскари вечер. Пет години по-късно вече решихте, че сте се завърнали в родния дом. Явно само когато имате полза сте от Левски!? Като наш треньор бяхте посрещнат с много позитивизъм. Въпреки изключително негативните резултати в нито един момент от наша страна не проявихме реваншизъм заради отказаната покана и заради дългогодишното ви безразличие към синьото ви минало. Но бяхме впечатлени и ентусиазирани, когато в началото на май 2020 г. директорът Павел Колев обяви, че всички от ръководството и треньорския щаб ще си подадат оставките при поява на нов собственик на акциите на клуба. Но уви това се оказа само празно обещание.

Господин Хубчев, в този тежък от финансова гледна точка период за Левски, ние се надяваме, че ще се опитате да си припомните какво ви е дал синия клуб, какъв дял има за развитието дори на личния ви живот. Надяваме се, че ще си спомните за всички левскари, които събираха левчетата, за да го има нашия и „вашия“ клуб и за да продължите да работите. Рано или късно всички играчи и треньори си получихте заплатите благодарение на нас феновете. За левскарите останаха само загубите и негативните емоции. Има начин да се покажете като благодарен и благороден човек. Благодарността е знак за благородна душа. Ако е прекалено непосилно за вас да намалите изискуемата и спечелена от вас по съдебен ред сума, поне да не притискате жестоко клуба в този изключително тежък момент. Едва ли ще искате да останете в историята като човекът, довел Левски до фалит и спиране на съществуването му. Помислете си внимателно дали сте готов да поемете тази вечна вина. Греховете Хубчев ни връхлитат, когато най-малко го очакваме!

Господин Хубчев, ще изчакаме десетина дни,за да имате достатъчно време за размисъл. След което ще продължим с призивите към вашата съвест и чувство за чест.
НКП ЛЕВСКИ"


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 669

    34 2 Отговор
    Много станаха откачалките. И писмо написали.
    Да не са го уволнявали.

    Коментиран от #5

  • 2 Подуямие

    33 1 Отговор
    Кухи лейки. Не погнат Сираков ,че още като му дадоха акциите го уволни и се направи на Биг бос Ами плюят по Хубчев.

    Коментиран от #8

  • 3 Левскар

    3 31 Отговор
    Хубчев е един предател и мизерник. Няма смисъл от такива декларации когато синът заплюва майка си тогава положението е безнадежно. Навремето имаше една поговорка който не работи не трябва да яде а този на 50 години станал майка му ще го храни безсрамник.

    Коментиран от #44

  • 4 На гейарена

    23 2 Отговор
    трябва всички да работят без пари, в името на зоологията!
  • 5 Работодател

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "669":

    Що вие Пенев какво го направихте а Белчев а Акрапович и т. н и т. н. Когато не се справяш си отиваш. Света не свършва с това.

    Коментиран от #7

  • 6 Тито

    27 1 Отговор
    ЗАЩО??????ВМЕНЯВАТЕ ВИНА НА ХУБЧЕВ
    НЕ ТОЙ ХАРЧИ ПАРИТЕ В ЛЕВСКИ
    НЕ ТОЙ ПОДПИСВА ДОГОВОРИ ЗА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ СЪС НЕДОКАЗАНИ ФУТБОЛИСТИ
    на сметка на това държавата в лицето на бюджетното МВР плаща данъка на герена и клуба го ползва БЕЗ ПАРИ
  • 7 Да но

    18 0 Отговор

    До коментар #5 от "Работодател":

    договорите се подписват за да се зпазват, отдавна отминаха времената когато се играеше за честта на фланелката....
  • 8 Левскар

    2 17 Отговор

    До коментар #2 от "Подуямие":

    Смотко заплатата на Хубчев беше космическа а резултатите нулеви. С заминаването на Божков и Хубчев трябваше да си отиде това е достоината постъпка. А той сега наказва пенсионера и тинейджъра за да си бърка в носа и без да работи да вземе 1М. Това ако е честно при положение че Левски го направи футболист и треньор също щото Боби му помогна.

    Коментиран от #10, #13

  • 9 Шиши да

    15 1 Отговор
    им направи пак дарение и готово!
  • 10 Важен

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    е договорът драги, а резултати няма вече трета петилатка...

    Коментиран от #16, #17

  • 11 ГЕРЕН

    3 12 Отговор
    ДА ХУБЧЕВ ТРЯБВА ДА РАЗМИСЛИ. ДОРИ ТРЯБВА ДА НАМАЛИ ИСКА СИ. 800 000 СА МНОГО ПАРИ. И НАИСТИНА ДА ЗАЕМЕ ПОЗИЦИЯ. ДА КАЖЕ НЕЩО. МОЖЕ ПЪК НЕЩАТА ДА НЕ СТОЯТ ТАКА. И ТОВА Е ВЯРНО, ЧЕ ТОЙ ЧАКА ВЕЧЕ ДВЕ ГОД. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ. АПЕЛИРАМ КЪМ ХУБЧЕВ ДА ОТСТЪПИ МАЛКО. ВСЕ ПАК Е ЛЕВСКАР. И ТОВА, ЧЕ ТАЗИ НЕУСТОЙКА Е МНОГО ГОЛЯМА.
    ДА ВЗЕМЕШ ТОЛКОВА ПАРИ ЗА НЕ СВЪРШЕНА РАБОТА. НЕ Е ЧЕСТНО. А ЗА ТОВА И ЗА НАСИРУ ПИТАЙТЕ ТАНАС. ТОЙ РАЗМАХВАШЕ ГОЛЯМАТА МЕТЛА. БЕШЕ СИЛЕН ТОГАВА. СЕГА МЪЛЧИ.

    Коментиран от #15, #21

  • 12 ХА ХА ХА

    9 1 Отговор
    Тези НКП , направо ще разплачат и без това вечно тъжният немски гражданин Хубси .
  • 13 Подуямие

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    Шмитко ,обяснявал съм ти, но явно няма смисъл. 🐄
  • 14 Гост като гост

    11 1 Отговор
    Пешо, взимай си парите и не ги жали.
    Те пак ще съберат
  • 15 Чорбата

    12 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРЕН":

    Стига сте ревали , ами събирайте кинти . Ако не , разпродавайте стадото на Хайван-пазар и бегом в Б оръжна .

    Коментиран от #19

  • 16 Левскар

    1 16 Отговор

    До коментар #10 от "Важен":

    Юридически Хубчев е прав тука никой не спори за това. Въпроса е че когато НЕ си изработил нещо е под достоинството на човек да иска да му се плати. Дори африканците не правят така а какво остава за хора от клуба. Хубчев не наказва Сираков а Левскарите. И дори си иска и лихвите за забавянето, това вече преля чашата. Лихви за пари дето не си изработил!!!
  • 17 Подуямие

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Важен":

    За тях е на заден план,че 3- та петилетка няма резултати. Подливали са ги ,че Хубчев и екипът му са виновни за приближаващия се фалит. Перефразирам един виц - Ами кухороги сър...

    Коментиран от #22

  • 18 ЦСКА

    9 1 Отговор
    Вие отдавна сте във фалит с тия тридесет милиона €€€€€ пред НАП😄

    Коментиран от #24

  • 19 ИКОЙ ГО КАЗВА?!??

    3 8 Отговор

    До коментар #15 от "Чорбата":

    ЧОРБАТА. ДА ЧОРБА СТЕ А НЕ АРМЕЙЦИ. ЗАЩОТО СТЕ ПЪЛНИ САМО С ЧУЖДИЦИ. ЩЕ ДАВАМЕ, НО НА ИСТИНСКО ЧЕСТНО РЪКОВОДСТВО.

    Коментиран от #23

  • 20 Подуямие

    3 2 Отговор
    Хубчев е от ЦСКА. Нали от Ловеч отиде към Герена? Скрита лимонка на Гришата в отбора от обора. Хаха ,ей ся един куп фенове ще го повярват и това.🐄
  • 21 Защо

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРЕН":

    Защо Сираков? Насиру беше взет от Хубчев и договорът подписан от Павел Колев. После самият Хубчев не го пускаше да играе и се разбра че не става. Хубчев и Колев са виновни за Насиру.

    Коментиран от #52

  • 22 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Подуямие":

    Гледайте си МЕНТЕТО , че още ви съдят и сега тепърва ще ви съдят супата и Бруно - ТИРЕТО.

    Коментиран от #25

  • 23 Чорбата

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "ИКОЙ ГО КАЗВА?!??":

    В случая чорбата е телешко варено.
  • 24 Финансист

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "ЦСКА":

    Литекс фен 30 милиона бяхс на ЦСКА. Тава са някакви измислени суми. Дългът ни към НАП е под половин милион а всшият беше 20 милиона!!! Всеки отбор има дългове дори сега ЦСКА София има над 5 милиона дългове. Въпроса е структурата на дълга. Ние ще се оправим, но вие умряхте и мафията ви взе лицето да се показва пред света.
  • 25 Подуямие

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "Левски 1914":

    Дреме ми на бастуна ,че Бруно щял да съди някой си. Ами ще търси неговото за което са се разбрали.Нормално! Вашият отбор е менте от 1991г. А Любо Пенев беше голям играч с титли в Испания ,ама ти тия работи не ги знаеш ,нямате такива случаи...

    Коментиран от #26, #27

  • 26 Левскар

    0 5 Отговор

    До коментар #25 от "Подуямие":

    Това кой го каза Петър Петров плъха ли. Дааааа той казва още повече че Левски не съществува от 1949 когато комунистите тоест вашата майка са го закрили😊. Е съда каза друго.

    Коментиран от #28, #31

  • 27 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Подуямие":

    Нашия отбор не е създаден от два различни отбора от Б група и никой няма претенции че е ЛЕВСКИ София. ЛЕВСКИ си играе със собствените лиценз и булстат, а не като вас едните документи на Литекс и лиценза на Етрополе.

    Коментиран от #29

  • 28 Подуямие

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Левскар":

    Тоя Петър не ме вълнува. Той май беше се заиграл с емблемата ви ? Златин Тепсиев , Кокала ...Лафчис и Тепсиев направиха 2 отбора Левски 1991 г. И за съда ко решил...То и за ЦСКА съда реши ,че правоприемник на фалиралия отбор но вие си плямпате друго...

    Коментиран от #30, #32

  • 29 Подуямие

    5 3 Отговор

    До коментар #27 от "Левски 1914":

    Още 1991г. Имаше 2 отбора на Левски.След като Левски- Спартак го няма. Наложи се 1914 но не е правоприемник на отбора на милицията. Гришата си направи врътката за да не плаща чужди борчове! А отбора от трета дивизия спечели купата ,а вие кога?

    Коментиран от #50

  • 30 Левскар

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Подуямие":

    Какъв Тепсиев говориш глупости. Точно Петър Петров претендира че Левски е закрит от комунистите и той го съзфал наново през 1992. Що се отнася до ЦСКА трябва да научиш и спазваш зсконите. Според БГ закона юридическо дружество ЦСКА е закрито и не съществува факт и точка. Според КАС който е в Швейцария!!! и отговаря само за спортната част тоест не за дружеството което е закрито та според КАС който е съд на УЕФА той казва че понеже Гришата купил емблемата и играе на армията спортно повтарям спортно а не юридически е наследник на ЦСКА.

    Коментиран от #34

  • 31 Подуямие

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Левскар":

    Абе пич , Левски бяха и те комунисти с чинове в МВР! Размахваха карти от ДС ! Гъзари! Ха. Много извести ваши фенове ,артисти ,художници , журналисти бяха ДОБРОВОЛНИ сътрудници и мекерета.
  • 32 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "Подуямие":

    Кое цска не забравяй ,че Литекс ви купиха парцалчето след нагласен търг, а преди това на 09 09 2016г. Стоичков и Ганчев ви ФАЛИРАХА за да не плащат и двамата са селски тарикати единия от Ясно поле , другия от Микре.
  • 33 Историята помни.

    6 1 Отговор
    Сираков изгони Хубчев, като знаеше каква неустойка ще получи. Сега да плаща, а не да насъсква феновете срещу Хубчев.

    Коментиран от #35, #37

  • 34 Подуямие

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Левскар":

    Тепсиев и Лафчис създадоха и регистрираха 2 отбора . На Златин Тепсиев се казваше Левски ,а на Лафчис Левски 1914 .Това е.

    Коментиран от #38

  • 35 Левски 1914

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Историята помни.":

    За цялата работа е виновен Павел Колев, той накара Хубчев да напусне националния отбор и да подпише с ЛЕВСКИ и са нагласили нещата сега Колев да плаща.

    Коментиран от #36, #42

  • 36 Аааа, не!

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Левски 1914":

    А кой изгони Хубчев? Сираков, като собственик на отбора! А сега се крие като мишок.
  • 37 Левскар

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "Историята помни.":

    И като не го изгони какво пак ще даде същите пари. Разбери Левски след Божков беше и е пред фалит. Хубчев беше докаран от Божков и Колев. Когато те заминаха Хубчев сам трябваше да подаде оставка. Сега Хубчев не наказва Сираков а Левски. Дори и да не е Левскар морално когато не работиш мяма как да искаш пари за цяла година та и лихвите. Има понятия като морал, чест, доблест.
  • 38 Левскар

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Подуямие":

    Това не е вярно Тепсиев никога не е регистрирал Левски в съда. Научете се вече че има съд има правила. И че КАС е футболен съд в Лозана който не може да каже кой фалира и кой не.

    Коментиран от #46

  • 39 Съдията Дред

    3 2 Отговор
    Хубчев ще направи най добре да поиска несъстоятелност на Кабриото, та да се свършва тази драма.

    Коментиран от #40

  • 40 Левски

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Съдията Дред":

    Късно е вече има споразумение! Иначе можеше преди да ги иска незабавно и влизане на клуба в несъстоятелност.
  • 41 хаха

    6 1 Отговор
    "Сините фенове бяха неприятно сюрпризирани, че 800000 (осемстотин хиляди) български лева трябва да ви бъдат изплатени" - Ами сините венци, ведомственото отборче на ДПС са свикнали на подаяния и държавна хранилка. Отдавна са забравили, че сиренето е с пари, но Хубчев им го припомни.

    Коментиран от #45

  • 42 Поговорка

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Левски 1914":

    Кьорав карти не играе!
  • 43 big

    4 2 Отговор
    Няма ли да е по-добре да притиснат Сираков? Той ги уволни, той да плаща неустойките!
  • 44 Стефан

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Толкова са прости нещата че не знам защо се пренавиваш и пишеш глупости, голяма притча написа ама за деца в първи клас, накарахте го да се откаже от националния отбор и да поеме Левски, ама той ви знае номерата и подписа договор с немския си паспорт и договора го подписаха и ДВЕТЕ СТРАНИ което ще рече че този който се е подписал от страна на Левски е СЪГЛАСЕН ако бъде освободен преждевременно да му се платят тези пари, каво не е ясно та мрънкаш, питай този който е парафирал от страната на Левски, или сте се надявали че години наред ви се разминава и сега ще стане, ще си платите всичко и то с лихвите защото сте големи тарикати.

    Коментиран от #47

  • 45 Инджов

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "хаха":

    ДПС е собственик на 1/3 от ЦСКА София чрез Юлиян Инджов. Проверявай фактите преди да говориш.

    Коментиран от #48

  • 46 Подуямие

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Левскар":

    Специално за теб ,откъс от интервю на Златин Тепсиев - ,, -Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 г. за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два „Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? Спомням си, че той беше първият човек, който публично обяви премия за победа на „Левски” над финала за Купата на България над „Ботев” през 1991 г.
    -Прав сте. Точно така беше. Бяхме конкуренти с него. Аз изобщо не го познавах лично до този момент. Заминах за финала с автобуса, с феновете.

    Много ме
    обичаха
    хората,

    имаха ми доверие. В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха тогава „Левски” 1914”, а нашият се казваше просто „Левски”. Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. С идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен на практика. Всичко е било една юридическа вандалщина. Ние изпреварихме хората на Лафчис с нашата регистрация, те се появиха после като контрапункт. Но аз реших да се оттегля, защото покрай мен имаше доста хора, които искаха слава, публичност. Като Пешо Кучето например, който патентова клубната емблема и после

    Коментиран от #49

  • 47 Левскар

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "Стефан":

    Да точно сме се надявали да изгонят Божков и да останем буквално за един ден на улицата с огромни заплати които трябва да плащаме. Има си съвест всеки човек, ако човека с който е подписал договорът го нсправи да се сърди, но той подписва договор с Павел Колев от името на Божков който има милиарди. Изведнъж Божков е изгонен от ББ и оставаме без пари всеки човек би разбрал това не и Хубчев. ОК да е жив и здрав сигурно той никога не е изпадал в кризисна ситуация, колелото на живота се върти днес си на върха утре не се знае. Задраскан е завинаги от Левскарската памет.
  • 48 хаха

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "Инджов":

    а най-големият спонсор на подУЯне, може ли да го кажеш. Лека подсказка - дебело момче, депутат от ДПС, в списъка Магнитски...
  • 49 Съд

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Подуямие":

    И какво е казал съдът? Виждаш ли една торба комунисти казват Левски не съществувал от 1949 щото бил закрит и 1992 го регистрирали😊😊😊. Алооооо клубът съществува от 1914 никога не е фалирал или се е преименувсл САМ точка. Какво рсзни шарлатани и комунисти твърдят си е тяхна работа. Докато при вас има 1.Подаване от Стойчков за изпадане в несъстоятелност. 2. Фалит 3. Отписване от търговският регистър. Край точка ама комунистите дошли взели ни името прикачили ни към МВР пратили те в лагер душата ни взели все тая. Тебе комуниста ако ти каже от утре си Хасан ти Хасан ли ставаш?

    Коментиран от #51

  • 50 ДАААААААА

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Подуямие":

    Да, но врътката минава само в БГ.
    От съда в Лозана казаха друго, новите розови прасчовци, са наследници на старите шопари и ще се наложи да платят техните задължения.
    Скоро ще спре издръжката и в Борисовата градина, голям рев очаквайте.
  • 51 ДАААААААААА

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Съд":

    Изглежда си много млад и в часовете по история не си внимавал.
    Възродителен процес, потърси какво означава.
    Относно комунистите, смениха името на Левски на Витоша, питай някой батко от агитката присъствал на мачове в края на 80-те, ако познаваш такъв.

    Коментиран от #53

  • 52 ГЕРЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Защо":

    СО КРОТКО СО БЛАГО. А НЕ С МЕТЛАТА ЗА ИЗЧЕГЪРТВАНЕ.
    МОЖЕШЕ ДА НАМАЛИ СУМИТЕ. БЕШЕ СИЛЕН ЗАРАДИ ТУЛУПА.
    МИСЛИШЕ СЕ ЗА ВЕЛИК КЪТ НЕГО.
  • 53 Левскар

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "ДАААААААААА":

    Именно че Левски не му пука за комунистите. Ние ги надживяхме. Надживяхме и отрочето им ЦСКА. Ние сме вечни защото носим в себе си духа на Апостола.

    Коментиран от #54, #57

  • 54 Препоръка

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Левскар":

    Не цапай името на Васил Левски! Самозванци!

    Коментиран от #55

  • 55 Левскар

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "Препоръка":

    Ние носим името ма Апостола гордо както и вие носите на гърдите си гордо петолъчката на червената армия. Нали и паметника ви е там близо до стадиона нали се сещаш?
  • 56 FEN

    1 0 Отговор
    Следваща декларация
    ХУБЧЕВ -КОГА ЩЕ СИ ИЗПЛАТИШ ДЪЛГА ОТ 800000 ЛЕВА.
    ЩЕ ОСТАНЕШ БЕЗ ЛИЦЕНЗ.
  • 57 Бацето

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Левскар":

    Слуги сте на МВР и ви плащат разходите ,мръсни лицемери. п.п. не съм чорбар