Last news in Fakti

5 Декември, 2021 14:34 1 803 3

Любо Ганев: Очакваме около 10 кандидатури, предимно на италиански треньори

  • любо ганев-
  • волейбол-
  • треньори

Амбициите ни за следващата година са да върнем двата ни национални отбора в първата осмица, където им е мястото

Любо Ганев: Очакваме около 10 кандидатури, предимно на италиански треньори - 1

До края в месеца ще стане ясно кой ще е треньор на женския национален отбор по волейбол.Това заяви специално за Факти председателят на волейболната федерация Любо Ганев.

"Очакваме около 10 кандидатури, предимно на италиански треньори. Амбициите ни за следващата година са да върнем двата ни национални отбора в първата осмица, където им е мястото", сподели още Любо Ганев.

Любо Ганев: Очакваме около 10 кандидатури, предимно на италиански треньори

"През тази година амбициите в женския волейбол бяха да стане разпознаваем, както мъжкия и мисля ,че успяхме с играта ни в Европейското, въпреки че отпаднахме. За съжаление при мъжете сме на 21-во място в световната ранглиста, много изоставаме в класирането за последните 25 години. Искаме да върнем двата национални отбора в топ 8, а защо не и в топ 6 през 2022", каза шефът на федерацията ни.

"За треньор при мъжките национали кандидатурите са значително по малко - Силвано Пранди или Ники Желязков. През 2022 година ще наблегнем и на развитието на подрастващите отбори на Мартин Стоев и Найден Найденов на европейското първенство до 22 г., на европейската лига на нациите, и на световното първенство, като ще гоним отлично представяне", разкри Ганев.

Любо Ганев: Очакваме около 10 кандидатури, предимно на италиански треньори

Според него, който развива успешен бизнес с природен газ, отминалата година е успешна, въпреки пандемията и покачването на цените на суровините в световен мащаб. А мерките на правителството в подкрепа на бизнеса са били адекватни и в помощ на предприемачите, въпреки че лично той не се е възползвал от тях, тъй като е реализирал над 40 процента увеличение на оборота.

Ганев е доволен, че е успял да запази всичките си клиенти въпреки кризата, тъй като е запазил предварително договорените цени за доставка с тях.

И в спорта, и в бизнеса амбициите му са свързани с нови успехи, а в личен план си пожелава да е здрав и сподели ,че вече си е поставил и трета ваксина.

Автор: Сребрина Гаджева


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОКЛУК

    1 3 Отговор
    ПЕДОФИЛ ТОЯ ПИШЕШЕ НА ПРИЯТЕЛКАТА МИ КОГАТО БЕШЕ МА 21 ГОДИНИ СКЛОНЯВАШЕ Я КЪМ СЕКС МРЪСЕН ИЗВРАТЕН БОКЛУК

    Коментиран от #3

  • 2 Тома

    7 0 Отговор
    Обур с тези италиянски треньори бая пара откраднахте а волейбола стана като футбола пълна О.
  • 3 Прякора му

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "БОКЛУК":

    Е лунохода .След връзката с Луна