Last news in Fakti

29 Януари, 2022 14:25 10 307 7

Президентът на БФВ шокира волейболната общественост

  • любомир ганев-
  • любо ганев-
  • бфв-
  • женски национален отбор по волейбол-
  • 1 долар-
  • любопитна кандидатура

Любопитната информация касае женския национален отбор по волейбол

Президентът на БФВ шокира волейболната общественост - 1
Снимка: БГНЕС

Колоритна кандидатура за поста национален селекционер на женския национален отбор по волейбол е получена в родната централа по време на конкурса. Един от кандидатите е предложил да води тима срещу символичното възнаграждение от 1 долар.

Това сподели президентът на БФВ Любо Ганев при гостуването си във втория епизод на предаването „Начален сигнал”. Женската формация все още няма селекционер, който ще бъде избран след внимателен анализ на кандидатурите.

Бившият лидер на националния отбор и сегашен ръководител говори за горещите теми и назначаването на Николай Желязков за селекционер на мъжкия ни представителен тим, за това как федерацията и клубовете заедно опитват да следват една методология, за правилния модел за развитие на плажния волейбол и бъдещето пред екзотичния снежен волейбол, който има амбицията да достигне до Олимпийските игри.

Цялото интервю на Ганев може да гледате във втория епизод на „Начален сигнал” тази неделя от 10:30 часа в програмите на телевизиите B1B BOX и TV1. Предаването се продуцира от Съркъл Медия.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За един пробит долар

    14 4 Отговор
    Тоя кандидат треньор ще да е някой сериен изнасилвач или поне воайор.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бегай !

    16 1 Отговор
    Това комунистическо г.ю.б.р.е,докога ще го хрантути държавата? Доносник от ДС.Такива са спирачка за развитието на днешна България !
  • 4 Тома

    15 1 Отговор
    Този е много прост
  • 5 Курнелиус

    8 1 Отговор
    Любчо Ганьов
  • 6 абе министре абе василев

    5 1 Отговор
    тури най сетне край на сагата с любовци и всички федерации и тяхната мандатност ,министъра има мандат президентите са до пенсия по 20 и нагоре години аде стига с това лапане във федерациите нема край бе променете закона за спорта и федрациите да не се вписват като ЮЛНЦ и мандатнос до 3-4 години без повторно преизбиране нови ако са много кадърни както е в целия спортен свят в някой следващ мандат незаменими хора няма! затова няма спорт много отдавна у българско за един долар трньор браво!!!! а играчките за по десет цента сигурно тия президенти си мислят ,че са месий с парите си осигуряват държавни пари програми,програми без одит до дупка кво ще ги правите тия лапачи дето са станали спортни аниматори и имитатори...
  • 7 Тодор

    0 2 Отговор
    Ще работи з 1 долар,но сигурно иска да изчука целия национален женски волейболен онбор,барабар с резервите.