Last news in Fakti

5 Декември, 2021 18:52 3 858 50

Манолев и Пирин шамаросаха ЦСКА по шампионските амбиции (ВИДЕО)

  • цска-
  • пирин благоевград-
  • efbet лига

Двата тима завършиха 1:1

Манолев и Пирин шамаросаха ЦСКА по шампионските амбиции (ВИДЕО) - 1

Отборът на Пирин Благоевград сътвори голямата изненада в 18-ия кръг на efbet Лига, след като „орлетата”, които са предпоследни в класирането на България, направиха равенство – 1:1, срещу носителя на Купата на България ЦСКА.

Гостите от столицата поведоха в резултата в 70-ата минута, когато Карло Мухар с прецизен удар „отключи” благоевградската врата, но прекалено надменното отношение от ЦСКА и прибирането на футболистите пред собствената им врата им донесе големите неприятности и лошият резултат, след като Станислав Манолев отбеляза изравнителното попадение за Пирин дълбоко в добавеното време.

Мачът в Благоевград започна без натиск от един от двата отбора, а първата възможност бе на сметката на ЦСКА в осмата минута. Ник Хенгелман тръгна да пресича неразчетено топката, а Йоан Баи реши да прехвърли нидерландеца, но опита на крилото на ЦСКА не намери очертанията на благоевградската врата.

Столичани започнаха да владеят все повече и повече топката, но "орлетата" се бяха прибрали чудесно в своята половина и се отбраняваха умело срещу ЦСКА. В 14-ата Карло Мухар опита удар от сериозна дистанция, но топката бе прекалено неточна, за да затрудни Хенгелман. В 18-ата Радослав Митревски трябваше да направи принудителна смяна в своя отбор, тъй като Юлиан Попев не можеше да продължи мача, а на негово място влезе Христофор Хубчев.

60 секунди след това Жорди Кайседо спря с гръб към вратата топката и бе маркиран от Бодуров. Еквадорецът даде назад леко за Греъм Кери, а ирландецът отправи мощен удар, но Хенгелман отрази опита му. Малко след това Йоан Баи отляво даде назад към дъгата на наказателното поле за Кери. Ирландецът шутира от въздуха с левия крак, но топката на намери очертанията на вратата на домакините.

Пирин успяваше все така добре да затваря повечето пространства пред отбора на Стойчо Младенов, за който му се получаваха единствено разиграванията чрез двойни подавания. Четири преди края на първата част Йоан Баи комбинира с Мазику именно с двойно вляво и реши да шутира от много малък ъгъл, но не намери път за топката и точен удар нямаше.

Второто полувреме започна с куп статични положения за двата отбора, но от тях не произлизаше нищо опасно за двамата вратари. След час игра Младенов извади Тибо Вион и пусна Иван Турицов. В 66-ата ЦСКА стигна до много изгодна възможност за гол. Жеферсон центрира много добре топката зад Николай Бодуров, а Георги Йомов опита да отигра с глава и го стори, но неточно.

Халфът на ЦСКА Карло Мухар получи подаване от Йоан Баи пред дъгата на наказателното поле на "орлетата". На три пъти хърватинът си нагласи топката и отправи изключително прецизен удар в долния десен ъгъл на Хенгелман, който не можеше да стори нищо в тази ситуация - 1:0 за гостите.

Пирин започна да играе по-агресивно след допуснатия гол, а четвърт час преди края Брахими напредна много добре отдясно и влезе в наказателното поле на "червените", но не понечи да стреля, след което започна да се върти пред Карол Метс, след което се подхлъзна и игра с ръка. В 82-ата пък Жорди Кайседо отправи първия си точен удар в срещата, но Хенгелман отрази.

ЦСКА на Стойчо Младенов се върна изключително назад след реализирания гол и натискът на Пирин се засилваше все повече и повече. Така "орлетата" стигнаха до резонен гол дълбоко в добавеното време. Станислав Манолев порази бившия си отбор, след като опитният футболист се измъкна от опеката на Иван Турицов след центриране отдясно и Манолев с прекрасен удар от въздуха изравни резултата в добавеното време.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плоско Мурски

    52 6 Отговор
    Честита точка, тирейци! Съдията пак виновен…
  • 2 Бербатов

    43 4 Отговор
    Тъкмо Стойчо започна да плаши всички с мен след 5 месеца и ето я белята! С 1,5 удара в рамките на вратата е трудно да биеш Пирин. Заплатите в ЦСКА са по 30-40 хил.ЕВРО!

    Коментиран от #15

  • 3 ГЕРЕН

    23 3 Отговор
    А СЕГА БАЙ СТОЮ КОЛАЧА ДА СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА МОЛЯ. КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ. НЕ САНО ДА ТЪРСИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ И ДА ГОВОРИ ЗА ЛЮЛЯКОВО РУЕН БУРГАС. ВЛИЗАЙ В СВИНЕФЕРМАТА. И ПО КАЗВАЙ КАЗВАЙ ДЕ СА ГРЕШКИТЕ. НЕ ДА ГОВОРИШ НА АБА....
  • 4 Bai NOODLES

    12 15 Отговор
    Тез чорбата пак продадоха мача.
  • 5 Софиянец

    34 4 Отговор
    Сойчо, пак съдията ли е виновен, че не можете да победите?
  • 6 Бако

    26 4 Отговор
    Армейците от Пирин победиха ,
  • 7 Стоян Александров

    22 11 Отговор
    Левскар съм. Горд ЛЕВАКАР, НОООООО...Но господи Г.Ганчев моля те, ама мноооогоооо този равен е заради вятъра, заради тъмнината извън стадиона, заради звездите на небето и най- вече извънземните имат директива срещу Вас, НЕ ГОНИ ПЕТОРЧООООО. Той не е, ама хич НЕ Е ВИНОВЕН. Сега ще вземте старците и ку...ц и...т...е кончета, Петорчо ще захлеби и ще станете шампиони. НЕ ГОНЕТЕ ПЕТОРЧО. ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ОБЩНОСТ Е ЗАД НЕГО. НИЩО, ЧЕ ВЪРВИТЕ КЪМ ФАЛИТ, ПЪЛЕН И ТОТАЛЕН ФАЛИТ

    Коментиран от #18

  • 8 Алфа Вълкът

    19 7 Отговор
    Какви шампионски амбиции, търсят ги евтини от Африка, като ония дето се засили от центъра да бие дузпата и я подаде на вратаря. Гела поне ги взима от Бразилия, пък тия топка не са виждали!

    Коментиран от #17, #26

  • 9 За нищо

    19 2 Отговор
    НЕ СТАВАт ЧУЖДИНЦИТЕ. ОТ 15 ИГРАЧИ САМО ЕДИНБЪЛГАРИН И ТО ЛЕВСКАР. А за заплати те им да НЕ говорим.А на Стойчо грешка тройчо да не говорим. Само българите двама взимат малки заплати навярно. Интересно как този който вкара гола НА Цскато се въргаля като прасе в кал.
  • 10 Готвач

    13 3 Отговор
    Малки печени прасенца
  • 11 Левскар

    26 5 Отговор
    ЦСКАри искам да ви питам 3 въпроса:1. Харесва ли ви играта на вашият отбор? 2. Изгледайте мачиветв на Лудогорец срещу Арда и Локото у вашите, наистина ли смятате, че заслужавате да сте шампиони? 3. Изгледаите едно интервю на възпитаният и културен Станислав Генчев и на некултурният Стойчо Младенов сериозно ли не ви е срам от този човек?

    Коментиран от #14, #16

  • 12 Шопо

    16 5 Отговор
    Мухар,Бахар,Бахтияр и Стойчо Тройчев да си вървят!!!
  • 13 Иван Грозни

    5 5 Отговор
    Стойнето да събира куфарите!
  • 14 ЦСКА

    10 17 Отговор

    До коментар #11 от "Левскар":

    Абе гледай си хасковския каун Стоилов и събирайте пари на полувремето! Бухахахааааааа 🎃

    Коментиран от #22, #24

  • 15 Младенов

    14 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бербатов":

    Ейййй тиии Кабаков ли си Тъпаков ли си ще видиш Бербатов като дойде ще има падни за 10 ако не свириш дузпа и не гониш играчи на съперника. Само чакай Бербатов да стане президент ще хвърчат глави на съдии, делегати, президенти ние сме Армейци не може да губим!
  • 16 Стоян Александров

    17 5 Отговор

    До коментар #11 от "Левскар":

    Да ги е срам ли ? Божееееее. Цесекар и срам. Петорчо и култура и възпитание....Божееееееее. Петорчо и комисионни и далавери ДА, ама за другооо забравете. Фалит Ви чака на лятоска.
  • 17 Вълчи капан

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Гледал си тъпата пакистанска постановка за тик ток или Ютюб , в Африка футболът е в пъти по-добър от нашия .
  • 18 Шопо

    10 13 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Абе глей си гувядата от село Подуене!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 еее

    21 2 Отговор
    Е това вече е излагация. И то не толкова резултата, колкото че наистина червените бяха смачкани. На кои години е вече Манолев, а в ЦСКА няма нито един футболист на неговото физическо ниво. Срам!
  • 21 boyde

    10 1 Отговор
    Ковачев, измислете някаква класация бе м.... стара. Не можe да продължава така! Трябва непрекъснато да се промиват подшапкарските оранжеви кухи пространства!
  • 22 Bai NOODLES

    17 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЦСКА":

    Да те питам защото те гледам че си умник. Защо Ганчев като е богаташ милеещ за ЦЕЦА,ги продава добрите ви нападатели като кози,и прави само с тоя отбор далавера за себе си. Ние пари вече имаме.
  • 23 Чорбата

    3 13 Отговор
    На Стойчо му трябва време с този отбор , успехите ще дойдат , за сега трябва да се утвърдят на второто място .

    Коментиран от #25

  • 24 Bai NOODLES

    18 2 Отговор

    До коментар #14 от "ЦСКА":

    Не обиждай Мъри. Винаги е бил толерантен,нито веднъж не е плюл по ЦИЦКА.
  • 25 Bai NOODLES

    13 1 Отговор

    До коментар #23 от "Чорбата":

    Четвърто място е за ЦЕЦА,резерве е.
  • 26 Содом и Гомора

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Взимат ги от Бразилия, ама чак от четвъртите и петите дивизии, я провери. Вярно, че нашият футбол задмина вече всякакви долни нива, ала и чужденците, дето водят, не са това, което щеше да пробие да ни е титуляр преди двайсет години. Само заради прането на пари не го закриват, иначе гледам, че много хора, които играят аматьорски футбол, твърдят категорично, че играят по-добре.

    Коментиран от #28

  • 27 Стоян Александров

    12 1 Отговор
    Цеца - Етеополска от Африка....оранжево небето, оранжево морето, оранжевото цеце, оражевите футболери, оранжево играят и оранжево ги тупат... хахахахахаха. Цеца е гикям смях. Петорчо нещо не се ли е изказал ? Някого не е ли заплашил сега след мача ? Мисля, че идва ред на Ганчо да го отнесе....хахахахаха
  • 28 Bai NOODLES

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Содом и Гомора":

    Стига с тия глупости бе. Един треньор гледа даден футболист за поста на който му е нужен,харесва му и го взима,няма значение от от коя страна е. А тия в чорбата са взети за продан като кози.

    Коментиран от #35

  • 29 Герак Митко

    7 10 Отговор
    ЦСКА, е на 2 място, а говедата не съм гледал къде са точно в класирането, но се радват на равния на ЦСКА, като при шампионска титла за отборчето си от покрайнините. Ааа, щях да забравя, в четвъртък може да гледате и международен мач с български участник.

    Коментиран от #30, #32, #39, #42

  • 30 Стоян Александров

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Герак Митко":

    ИЗЛАГАТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ В ЕЯРОПА БЕ ЕЙЙЙЙ. СРАМ НИ Е ЗАРАДИ ВАС. ВСИЧИ ВИ БИХА. НАПРАВО ВИ СМЛЯХА ОТ БОЙ. ПОЗОР СТЕ. А НЕ КЛАСЕН ОТБОР. ОПОЗОРИХТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ. АМА ЦЕСЕКАР И СРАМ....НЯМА ТАКОВА НЕЩО...

    Коментиран от #36

  • 31 Пирин

    9 0 Отговор
    Това цесека били много слаби - даваме им трите точки в ръцете , а те нямат силици да си ги вземат . Нещастници ! Да си ходят да играят в ловешката Б окръжна група .
  • 32 Левски 1914

    12 2 Отговор

    До коментар #29 от "Герак Митко":

    цска ама ТЕРЕ София истинското ФАЛИРА.

    Коментиран от #37

  • 33 Мим

    6 0 Отговор
    Стройчо винаги ще се оправдава,че всички са му виновни и го пързалят,дето невижда в себе си вината,а тя си е негова.Така че скоро ги виждам един средняшки отбор,който може да падне от всеки,ако съдиите не ги подкрепят..Сега Лудите пак ще им го турят..
  • 34 Ха ха

    6 1 Отговор
    Пиринци да им услужат с автобуса си на тия сакатулници да се приберат по живо по здраво в Сф
  • 35 Содом и Гомора

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Bai NOODLES":

    Още преди десет години много от треньорите започнаха да се оплакват, че президентите им водят футболисти, които въобще не са и обсъждани. А тези, които желаят, независимо от достъпните си тогава цени, си оставаха само със запитване. Ти си забравил, ала аз помня. Колко треньори така уволниха за нищо, защото така и не им намериха място на терена на такива самозвани, никому неизвестни, с фалшиви визитки футболисти. Треньорът в България няма думата, засъжаление не се ползва с мениджърски права. Рядко са вече такива, като Младенов, които дават гласност кой искат и кой не искат. Повечето се научиха да се съобразяват с президентите си. А Младенов ако не го махнат преди пролетния сезон, значи той ще е предложил по-добра схема за печелене на пари с мними футболисти, отколкото тази, която има Ганчев.

    Коментиран от #45

  • 36 Герак Митко

    1 13 Отговор

    До коментар #30 от "Стоян Александров":

    Май не си гледал мачовете в Европа. Никой не ни надигра, понякога е въпрос и на късмет. Ако не беше прекалил с дрогата щеше да се срамуваш, че вие няма нито в близко нито в далечно време да сте на наше място.

    Коментиран от #40, #41, #44

  • 37 Герак Митко

    1 3 Отговор

    До коментар #32 от "Левски 1914":

    Да така е и това въобще не ми пречи.

    Коментиран от #38

  • 38 Левски 1914

    7 2 Отговор

    До коментар #37 от "Герак Митко":

    Ами така е Литекс и цска едно и също , Иван и Драган едно и също.

    Коментиран от #47

  • 39 Левскар

    14 0 Отговор

    До коментар #29 от "Герак Митко":

    Е вие с тези милиони ако се сравнявате с Левски дето лятото 7 юноша си бягаха за здраве на Витоша браво браво. Първо шяхме да изпадаме а сега се сравняваме. Да ти кажа Левски напоследък играе по красив футбол от вас а половината ни отбор е от юноши. Вие колко юноша имате в отбора😊.
  • 40 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "Герак Митко":

    И слава Богу..
  • 41 Смяяяяяяях

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Герак Митко":

    Още един зомбиран от Стоичо😊. С тази аз бих се срамувал, но вие сте горди. Добре че беше Любо Пенев а вие му се подиграхте. Хаиде сега да ви видим.
  • 42 Тц тц тц

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Герак Митко":

    Страшна мечта си имате,вечно да сте втори и в ЕКТ да ви тупат като перничанин жена си!От все сърце ви го пожелавам хахаха
  • 43 Чорбаря

    9 0 Отговор
    Сега сме литекс
  • 44 Бьодо Гмуч

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Герак Митко":

    Никой не ви надигра, но отмениха гол на Бьодо в 90-мин. в София на полупразния ст. В. Левски!
  • 45 Бай Стою касапина

    4 4 Отговор

    До коментар #35 от "Содом и Гомора":

    Това е доста добре написан верен и грамотен коментар. Но повечето от другите писания са злоба и жлъч. Доста от коментиращите тук спят под статиите за ЦСКА и забравят да коментират собствените си отбори. Да не споменавам имена на хора, които са много зле с граматиката и други, които пишат едно и също години наред и които се хранят от дребни стотинки за евтин алкохол и кой знае още какво. Та така пичове, наздраве и да лягаме, че утре трябва да се работи. А помежду другото ще драснем и някоя друга лакардия.

    Коментиран от #46

  • 46 Стоян Александров

    5 3 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Стою касапина":

    Пиша за етеополци от Африка само заради Петорчо. Мръсника и измамника. Иначе юи е все тая за африкаците Ви. Този отбор от години не е български. А сега вече и резервите не са. Оправяйте се фалиращи пак другарчета...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 фен

    1 0 Отговор
    ГГ +СМ = LOVE Семантиката на нещата.
  • 49 ЦСКА

    2 0 Отговор
    Ми колко юноша искаш да имаме ? Единият е Йомов юноша на Левски . Тругият Турицов юноша на Лудогорец . По едно време имахме и един Бербатов юноша на Пирин Благоевград. Ахмед Ахмедов юноша на Балкан- Планиница,Черноморец, Поморие ,Дунав.

    Коментиран от #50

  • 50 Турицов

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "ЦСКА":

    Турицов е юноша на Литекс тоест на днешното ЦСКА София. В днешно време само Славия, Левски и Локо Пл вадят юноши. И трите отбора гласуваха за Боби Михайлов защо ли?