Last news in Fakti

6 Декември, 2021 09:34 1 208 0

Лайпциг уволни своя старши треньор

  • джеси марш-
  • рб лайпциг-
  • треньор

Марш се раздели с немците вчера сутринта

Лайпциг уволни своя старши треньор  - 1
Снимка: БГНЕС

Джеси Марш бе официално освободен вчера от поста на старши треньор в РБ Лайпциг, съобщиха от клуба. Той ще получи солидна компенсация за анулирането на договора по еднолично решение от страна на ръководството на тима.

Повечето играчи не са се чувствали комфортно под неговата егида и са се обърнали към шефовете в РБ Лайпциг с молба Марш да бъде заменен възможно най-скоро.

“Червените бикове” се намират на незадоволителната 11-та позиция в немската Бундеслига след изиграването на 14 кръга досега.

Неговият досегашен помощник Ахим Бейерлозер ще води Лайпциг в срещата от груповата фаза на Шампионската лига срещу Манчестър Сити тази седмица, след което ще бъде обявен новият постоянен треньор на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА