Last news in Fakti

9 Декември, 2021 17:30 1 488 1

Шави след провала срещу Байерн: Това е нашата реалност в момента

  • шави-
  • барселона-
  • байерн мюнхен

Испанецът има много работа пред себе си

Шави след провала срещу Байерн: Това е нашата реалност в момента - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона претърпя поредно поражение с 3 гола разлика от Байерн Мюнхен в Шампионската лига, а това се превърна във втора поредна загуба за новия наставник Шави. Резултатът го подразни доста, ако съдим по интервюто му след мача, но той призна, че това е реалността, в която е принуден да работи в момента.

Въпреки опитите ни да ги притискаме, в крайна сметка те ни подчиниха на своята воля, но това е реалността в момента“, каза Шави, цитиран от УЕФА.

Легендарният плеймейкър ще трябва да вложи много труд във всяка една зона на терена и то без да разполага с лукса на безграничния бюджет за нови попълнения и заплати. Той ще развива играчите от школата, а в съвременния футбол това е двойно по-трудна задача, отколкото беше по негово време.

В социалните мрежи привърженици на „каталунците“ до известна степен са доволни, че отборът им ще се бори за Лига Европа, защото виждат възможност за спечелване на трофей и класиране за Шампионската лига догодина. Задача, която изглежда почти невъзможна в момента в Примера Дивизион.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.