Last news in Fakti

10 Декември, 2021 13:33 2 259 2

Анри: Меси все още трябва да се адаптира към ПСЖ, видяхте как се разплака като напусна Барса

  • лионел меси-
  • псж-
  • барселона-
  • арсенал-
  • тиери анри

Вярвам, че той може да се справи, сигурен съм в него

Анри: Меси все още трябва да се адаптира към ПСЖ, видяхте как се разплака като напусна Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национал на Франция и легенда на Арсенал Тиери Анри сподели мнението си за адаптацията на нападателя Лионел Меси в Пари Сен Жермен.

"Никога не съм мислел, че Меси ще си тръгне от Барселона. Когато напуснеш мястото, където си бил от детството си, и освен това дори не можеш да си представиш, че ще си тръгнеш, това отнема много емоции. Трябва да осъзнаете и разберете къде се намирате, да се адаптирате към новото първенство и към новия клуб. Меси все още трябва да се адаптира към ПСЖ. Видяхте как се разплака, когато напусна Барселона. Трябва да разберете, че Лионел също е човек. Но вярвам, че той може да се справи. Сигурен съм в него", коментира Анри пред GQ.

34-годишният аржентинец има 6 гола и 4 асистенции в 14 мача през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не вярвам, че

    7 1 Отговор
    Меси ще се адаптира към който и да е отбор. За мен той е свършен за най-високото ниво във футбола. Дори да се върне в Барселона, няма да е като преди, защото се скъса връзката. Той е с голям талант, но е трудно адаптивен, има проблем с чуждите езици (не е особено интелигентен) и е прекалено инфантилен.
  • 2 Фен на Барса

    5 1 Отговор
    Меси се провали в ПСЖ