Last news in Fakti

14 Декември, 2021 09:34 2 908 10

Левски се сдоби с нов спонсор

  • левски-
  • спонсор-
  • футбол

Ръководството на „сините” в лицето на шефа на УС Даниел Боримиров и изпълнителния директор Иво Ивков вече е постигнало пълна договореност с компанията

Левски се сдоби с нов спонсор - 1
Снимка: БГНЕС

Левски се сдоби с нов спонсор. Става дума за фирмата за кредити „money+”, която спонсорира и Локомотив Пловдив.

Ръководството на „сините” в лицето на шефа на УС Даниел Боримиров и изпълнителния директор Иво Ивков вече е постигнало пълна договореност с компанията, като се очаква новината да бъде обявена официално преди празниците или най-късно в първите дни на 2022 година.

Партньорството между Левски и фирмата ще влезе в сила от Нова година, като логото на новия спонсор на „сините” ще бъде на гърба на фланелките на футболистите.

От „money+” вече направиха авансова вноска, като благодарение на нея през миналата седмица играчите получиха по една заплата.

Шефовете на "Герена" работят усилено и е възможно скоро клубът да се похвали с още един спонсор. Става дума за букмейкърска компания, която наскоро започна да оперира у нас. Преговорите между "сините" и фирмата са в напреднала фаза.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    13 15 Отговор
    ЛЕВСКИ ще се оправи Сираков и Стоилов са левскари , а не като Стоичков и Ганчев ФАЛИТ и Литекс - Етрополе - ТИРЕ и МЕНТЕ.

    Коментиран от #3

  • 2 Христо

    19 3 Отговор
    Взеха пари от банката за развитие без лихва а ги дават на гражданите с лихва.съд и затвор кога.а и в конституцията пише че лихварството е забранено но за милиони няма закони
  • 3 Новичок

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    А 500 бимбака от Пеевски??? Ще се оправи ,така може викаш.Апостола ако знае какви ги вършите с името му.То хазарт,то лихварство и др...Пфу.
  • 4 теодор

    12 3 Отговор
    Стига с тази демагогия.Още малко ще цъфне основния спонсор ТАКИ.Новият министър го знае това.Защо смятате,че Боримиров е там,защото е умен ли!?

    Коментиран от #5

  • 5 Левскар

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "теодор":

    Пръскате се от яд че не фалирахме нали😊😊😊. И то при положение че бяхме притиснати много здраво, а вие с милиардите на Ганчев, Инджов и Стоичков изпълнихте тази престъпна схема прокарана от Георги Илиев в Локо Пл. И другата ви опорка се срина за Боко. Точно по времето на Боко отбора се срина а сега когато го няма набира сили. Що се отнася за новият спонсор това ще бъде 8888. Тива е старият 7777 който беше спонсор на Левски и сега се ребрандира в 8888. Догодина ще мачкаме така че Литекс има само тази година шанс за титлата. При този срамно слаб Лудогорец ако не вземете титлата оле мале.
  • 6 Делю Хайдутин

    10 1 Отговор
    Само лихварите имат пари в тази държава.
  • 7 Тъжно

    4 1 Отговор
    Тогава,защо гледат вайкащо надолу.
    След, новата година,май кой откъдето е.
  • 8 ГЕРЕН

    5 1 Отговор
    СПОНСОР ДО СПОНСОР МИЛА МИ МАЙНО И ПАК НЕМА ПАРИ. БАЯ ЗАБАТАЧВАНЕ Е БИЛО. ДАНО СЕ ОТПУШИ. А НАСИТО ГО НЯМА НИЙДЕ. ПОКРИ СЕ. "ОПРАВИ" ОТБОРА И ДИМ ДА ГО НЕМА.
  • 9 Милен Стоев

    7 1 Отговор
    Основен спонсор на "отбора на народа" продължава да е държавата България. Не желая да подпомагам социално слабите български футболисти независимо от коя народност са. За справка обичам да играя футбол и не съм ЦеСеКар.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.